ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν συμμετέχουμε σε προσχηματικές και ανούσιες διαδικασίες»

Η απάντηση της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος

«Η ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετέχει σε προσχηματικές και ανούσιες διαδικασίες. Θα τοποθετηθεί με υπευθυνότητα όταν ο κ. Τσίπρας εκκινήσει τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος στη Βουλή των Ελλήνων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή της προτάσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση.

«Αν πραγματικά ο κ. Τσίπρας ήθελε ένα νέο Σύνταγμα σε μια νέα Ελλάδα θα έπρεπε να αποδεχθεί την πρόταση του Κ. Μητσοτάκη για συναινετικό καθορισμό όσο το δυνατόν περισσότερων άρθρων προς αναθεώρηση, ώστε ο λαός με τη ψήφο του να αποφασίσει στις εκλογές το περιεχόμενο των αλλαγών που απαιτούνται» τονίζει η ΝΔ, στην ανακοίνωσή της, και προσθέτει: «Αντί γι'αυτό επιλέγει, προσπαθώντας να δραπετεύσει απ'την σκληρή πραγματικότητα, μια αέναη διαβούλευση. Επιχειρεί να κερδίσει χρόνο για να ξεφύγει απ'την βαθιά απομόνωση στην οποία βρίσκεται εξαιτίας της αποτυχημένης πολιτικής του. Κάποια ψήγματα επιμέρους προτάσεων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον χάνονται στο κρεσέντο της ανευθυνότητας και του συνταγματικού λαϊκισμού».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ναι μεν οι φανφάρες του Τςίπρα , σαν την χθεσινοβραδινή στο προαύλιο της Βουλής –την οποία πριν λίγα χρονια πυρπολούσαν οι οπαδοί του θέλοντας «να καεί το @&$)£€#%@@ η Βουλή»–
  προκαλούν μονον γέλια ,αλλά ενδυναμώνουν και την θέση του Κυριάκου .
  Δημοσκοπικά η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα και ο διπολισμός επανέρχεται σε όλο του το μεγαλείο .
  Παράλληλα οι κινήσεις και των δυό κομμάτων δεν αλλάζουν το κρατος , το σύστημα και τηνκοινωνία μας, ούτε διαβλέπουν σε οικονομική ανάπτυξη και έξοδό μας από την εξάρτηση των δανεικών .
  Από δω και στο εξής οι ψηφοφόροι θα πρέπει να ξεφορτωθούν τους ψεύτες, τους κλέφτες και τους δημοκόπους που έφεραν τάχα γιά αλλαγή του σκηνικού στην Βουλή.
  Ας δοκιμάσουν αυτούς που αψήφισαν τα πολιτικά,κομματικά και προσωπικά κόστη προκειμένου να αλλαξουμε για να μην Βουλιάξουμε.
  Ο κινδυνος ελοχεύει. Τώρα όμως δεν μπορούμε πιά να ενοχοποιούμε αυτούς που μας κορόιδεψαν μιά και δυό και τρείς φορές !
  Θα φταίμε εμείς!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.