ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Καυτό καλοκαίρι, ψυχρή Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Η ψυχρή Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 του μήνα, φέρνει ένα καυτό καλοκαίρι...

Κριός

Η πανσέληνος της 20ης Ιουλίου δεν είναι το δροσιστικό παγάκι στο κοκτέιλ σου, αλλά η ψυχρολουσία στην πλάτη σου. Κακό πάντως δεν σου κάνει, γιατί καυτό το καλοκαίρι, της Φωτιάς εσύ, ο χαμός στο Λέοντα ε, δε θα λέγαμε ότι σε βοηθάει και πολύ να ηρεμήσεις το σύμπαν! Όμως, με την πανσέληνο αυτή σε ωραιότατη όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, όχι μόνο ηρεμείς και αποστασιοποιείσαι από τρικυμιώδεις καταστάσεις (συναισθηματικές κι επαγγελματικές) αλλά χρησιμοποιείς ευφυία και πρωτοτυπία για να κάνεις την – όποια- κρίση ευκαιρία.

Ταύρος

Αυτό το φεγγάρι δεν είναι εδώ για να εξυπηρετήσει σκοπούς και ρόλους της  Αφροδίτης που σε κυβερνά. Η πανσέληνος της 20ης του μήνα συντελείται στο ψυχρό, αποστασιοποιημένο και ορθολογιστικό ζώδιο του Αιγόκερου, και είναι εδώ για να σου θυμίσει ότι ναι μεν εργαζόμαστε για να νιώθουμε χρήσιμοι και πλήρεις, αλλά εργαζόμαστε επίσης και για να απολαμβάνουμε υλική ανταμοιβή και να βγάζουμε τα προς το ζην. Όχι, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη κι ένα «μπράβο, καλά τα κατάφερες» δεν θα πληρώσουν το νοίκι και τους λογαριασμούς…

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό σε έχουν υπεραπασχολήσει ίσως κάποιες ερωτικές και συναισθηματικές καταστάσεις, ή, αν ανήκεις στους πιο κατασταλαγμένους εκπροσώπους του ζωδίου σου, σε έχει προβληματίσει πολύ η μη αποδοχή ενός προσώπου από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 του μήνα, αλλά και οι όψεις που σχηματίζει, θα σε στρέψουν ξανά εκεί που πρέπει: στο να κοιτάξεις ψυχρά και αντικειμενικά τι παραπάνω θα μπορούσες να κάνεις για τον εαυτό σου και την μορφωτική σου εξέλιξη.  Υπό το φως αυτού του φεγγαριού συνειδητοποιείς πόσα πράγματα σου οφείλεις και δεν τα κάνεις!

Καρκίνος

Παιδί της Σελήνης, για σένα πάντα οι πανσέληνοι είναι μία ιδιαίτερη στιγμή του μήνα. Αυτή εδώ, είναι κάπως ιδιόμορφη και …κόντρα. Συντελείται στον παθιασμένο σου 8ο οίκο του σεξ και του βαθύτερου μοιράσματος, αλλά δεν παύει να είναι μία ψυχρή, ορθολογιστική Κρόνια πανσέληνος. Έτσι, εκεί γύρω στις 20/7 ενδέχεται να δεις ξαφνικά, όπως συμβαίνει με το φως μιας αστραπής, ότι εσύ είσαι ο μόνος πάροχος σε μία σχέση η οποία επιβιώνει μόνο και μόνο επειδή το θέλεις εσύ. Είναι όμως έτσι το σωστό; Οι σχέσεις χρειάζονται δύο – επίσης, αν δεν έχεις ερωτική χημεία με τον άλλο, δεν έχει νόημα να έχεις σχέση.

Λέων

Ο μήνας των γενεθλίων σου κυλά θεαματικά, με τον Δία, να συνάπτει τη μία θεαματική όψη μετά την άλλη. Ένα μικρό διάλειμμα στα βεγγαλικά, ωστόσο, θα αποτελέσει αναπόφευκτα η πανσέληνος στις 20 Ιουλίου, που συντελείται στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, του σημαντικού άλλου της ζωής σου. Ναι, με το φεγγάρι του μήνα στον ψυχρό Αιγόκερω, η ώρα της κρίσεως για κάποιους ανθρώπους και σχέσεις είναι εδώ, και αν θέλεις να ωφεληθείς τα μέγιστα από τις αστρολογικές συγκυρίες, οφείλεις να είσαι αντικειμενικός, αποστασιοποιημένος και δίκαιος. Δεν μπορείς να χαίρεσαι την προστασία, την εύνοια και τη στήριξη κάποιου του οποίου δεν θέλεις τον έρωτα, έτσι δεν είναι;

Παρθένος

Θέματα καθημερινότητας έρχεται να φωτίσει το φεγγάρι στις 20 του μήνα, θέματα λειτουργικότητας, αποδοτικότητας, οργάνωσης και προγράμματος – το φόρτε σου δηλαδή. Οπότε έχε κατά νου ότι θα φωτίσει, γιγαντώνοντας, τα όποια προβλήματα υπάρχουν και θα φέρει κρεσέντο, απελπισίες και ξαφνικές τρεχάλες να βρεθούν χρήματα από το πουθενά. Όλο αυτό όμως θα κατασταλάξει και όταν αυτό συμβεί, θα ξέρεις πλέον πώς να τροποποιήσεις τα πράγματα ώστε να λειτουργήσουν οι καταστάσεις όπως τις θες! Α, και θυμήσου, με τον Άρη στο Σκορπιό δεν ξεσπάμε φραστικά κι όποιον πάρει ο Χάρος, λειτουργούμε χειρουργικά, χειριστικά και απολύτως ελεγχόμενα ώστε να χορεύουν οι άλλοι στο ρυθμό που εμείς βαράμε, ναι;

Ζυγός

Είναι αξιοσημείωτο το πόσο αλληλένδετα παρουσιάζονται στη ζωή σου τις τελευταίες εβδομάδες ο έρωτας και τα θέματα χρημάτων, ανεξαρτησίας και εξουσίας! Με την πανσέληνο να συντελείται στις 20/7 στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για το παιχνίδι και τη χαρά του έρωτα, θέλεις να βγεις, να χαρείς, να είσαι ο εαυτός σου και να σε λατρεύουν, να σε αποδέχονται και να σε θαυμάζουν ακριβώς επειδή δεν προσποιείσαι και δεν προσπαθείς. Φυσικά και μπορείς να το έχεις όλο αυτό, έχε όμως και τα μάτια σου ανοιχτά για τυχόν ωφελιμιστές που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν υλικά ενώ σου πουλάνε έρωτες, αλλά και για καλοπροαίρετες – αλλά επιπόλαιες-  καταστάσεις που ενδέχεται να οδηγούν σε οικονομικό φιάσκο.

Σκορπιός

Αν δεν ξέρεις τι να προτιμήσεις, το φρένο (Κρόνος) ή το γκάζι (Άρης) στο ζώδιό σου, να σου απαντήσω εγώ: το φρένο, μιας και όταν έρθει η ώρα, γύρω στο τέλος του μήνα, το γκάζι θα πατηθεί κι από μόνο του μπορώ να σου πω. Πάρε το ανέμελο ύφος Κουβανού τουρίστα και συνέχισε να γελάς ενώ καταγράφεις σιωπηλά και ανεξίτηλα τα πάντα: λέξεις, συμπεριφορές και κυρίως λάθη των εχθρών σου, γιατί η ώρα που θα τα χρησιμοποιήσεις για να τους συντρίψεις είναι πολύ κοντά.  Η εβδομάδα κλείνει με μία πολύ ιδιωτική πανσέληνο στον Αιγόκερω, που απαιτεί αποστασιοποίηση, απομόνωση και αναγέννηση εκ βάθρων, ούτως ώστε με την είσοδο της Αφροδίτης στο μεσουράνημά σου να είσαι έτοιμος για τον Έρωτα με το κεφαλαίο «Ε».

Τοξότης

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι μία ανοιχτή αντιπαράθεση με μία ομάδα ανθρώπων που νιώθεις άβολα μαζί τους αλλά η γνώμη τους επηρεάζει πολύ τη ζωή σου και τις εξελίξεις της. Αν είσαι δεσμευμένος, μιλώ για την οικογένεια και τον κύκλο του συντρόφου σου, με τους οποίους η αρχή που έγινε δεν ήταν καλή. Απόφυγε γύρω στην πανσέληνο της 20/7 να βρεθείς μαζί τους σε κοινές διακοπές ή ΣΚ στο εξοχικό, γιατί προβλέπονται δράματα. Ενδέχεται να θιγεί έντονα η αξιοπρέπεια και να αμφισβητηθεί η καλή σου πρόθεση, οπότε σιγά μην κρατήσεις εσύ το στόμα σου κλειστό Τοξότη. Για την εβδομάδα αυτή, το «μακριά κι αγαπημένοι» είναι σωτήρια συμβουλή! Αν πάλι είσαι ελεύθερο πουλί, προσοχή μεγάλη στις μετακινήσεις σου.

Αιγόκερως

Ακόμα κι εσύ, το ψύχραιμο και οργανωμένο παιδί του Κρόνου, ενδέχεται να ιδρώσεις όταν η πανσέληνος της 20ης Ιουλίου ρίξει το κρύο, αμείλικτο φως της στον οικονομικό σου προϋπολογισμό και τις υπερβάσεις που έκανες τους τελευταίους μήνες. Νιώθεις πολύ ανασφαλής όταν κινείσαι «στον αέρα», δίχως να υπάρχει καμία καβάντζα ή πρόνοια στην άκρη, αλλά αυτό ακριβώς ίσως χρειαστεί να κάνεις τώρα. Μάλιστα, ενδέχεται να χρειαστεί να βοηθήσεις οικονομικά κάποιο φίλο που θα βρεθεί σε πολύ δεινή θέση, και δε θα γίνεται να του αρνηθείς. Ένα πολυέξοδο, αλλά σαφώς καλύτερο σενάριο, είναι να μπεις στον πειρασμό να φτιάξεις ή να εξωραϊσεις πράγματα στο σπίτι σου. Αυτό το τελευταίο όμως αποτελεί επένδυση, και ως τέτοια δες το κι εσύ.

Υδροχόος

Με τον Ερμή στο Λέοντα και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, το μήνυμα είναι σαφώς το να προσέξετε τα λόγια σας με τον άνθρωπό σας. Για κάποιο λόγο, η ρήξη μαζί του δε θα λειτουργήσει υπέρ σας σε κανένα τομέα, και όλοι θα πάρουν το μέρος του αφήνοντάς σας ακάλυπτους. Η αιτία είναι πως το ξέσπασμά σας κατά 99% δεν είναι δίκαιο, κι απλώς έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο σαν σάκο του μποξ. Το τετράγωνο της πανσελήνου με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό, λέει πως σε τυχόν πρόβλημα πρέπει να στηρίξετε το ταίρι σας, κι όχι το οικογενειακό περιβάλλον και τους συγγενείς σας!

Ιχθείς

Το συναίσθημα ότι είσαι μόνος ακόμα και μέσα στον χαμό των Κυκλάδων δεν είναι περίεργο υπό το φως αυτής της περίεργης, ψυχολογικά φορτισμένης και σίγουρα «ψυχρής» πανσελήνου. Μπορεί να σε κάνει να μη μπορείς να συνεννοηθείς ούτε καν με το ταίρι σου ακόμα και για τα απλούστερα θέματα. Και σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να σου συμβαίνει αυτό μες τις διακοπές σου. Προτείνω να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου και τη δική σου προσωπική φροντίδα, ξεκούραση και καλοπέραση αυτές τις μέρες – καθόλου δεν θα σας βλάψει να μην είστε παντού μαζί σαν αυτοκόλλητοι, το αντίθετο μάλιστα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.