ΕΛΛΑΔΑ

Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους η Βαρκελώνη

Στην Αθήνα οι επιζώντες του Μπατακλάν Eagles of Death Metal

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2015. Το συγκρότημα Eagles of Death Metal έπαιζε στο Μπατακλάν ,στο Παρίσι, ενώπιον 1500 ψυχών. Έπειτα από μια ώρα στη σκηνή τρεις άνδρες με αυτόματα άρχισαν να πυροβολούν το πλήθος. Τα μέλη της ροκ μπάντας διέφυγαν στα παρασκήνια.

Νεκρός ο υπεύθυνος του πωλητηρίου τους μαζί με άλλους 89 ανθρώπους. Άλλοι ίσως να τα είχαν παρατήσει.Οι συγκεκριμένοι μουσικοί, ωστόσο, συνεχίζουν να παίζουν ροκ.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.Το συγκρότημα θα βρεθεί στον συναυλιακό χώρο Piraeus Academy (Πειραιώς 117) για μια και μοναδική συναυλία. Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους η Βαρκελώνη στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι Eagles of Death Metal είναι μια αμερικανική μπάντα που δημιουργήθηκε το 1998 από τους Jesse Hughes και Joss Homme. Το όνομα τους είναι ειρωνικό καθώς δεν παίζουν death metal αλλά ένα εκρηκτικό ροκ με επιρροές από alternative, garage, blues και desert, που τους έχει καθιερώσει στη διεθνή ροκ σκηνή.

Στη συναυλία τους στην Αθήνα αναμένεται να παίξουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους από τα άλμπουμ Peace, Love, Death Metal (2004) Death by Sexy (2006) και Heart On (2008) αλλά και από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο Zipper Down.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.