ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Αφροδίτη στο Σκορπιό – all systems go!

H Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό και φέρνει αναταράξεις σε όλα τα ζώδια. Μάθετε τις αστρολογικές επιρροές στο matrix24.gr.

Κριός

Κριάρι μου δυναμικό, μετά από μερικές εβδομάδες αδράνειας – για να μην πω βαρεμάρας- το πλανητικό σκηνικό αλλάζει θεαματικά! Ο Ουρανός στο ζώδιό σου κάνει το Δόγμα του Σοκ που πρεσβεύει ο πλανήτης αυτός να δουλεύει ενίοτε υπέρ σου, αντί να σε τσακίζει. Ένας τομέας όπου θα δεις πρώτα κάποιες αλλαγές και οφέλη είναι ο τομέας της καριέρας και της κοινωνικής, δημόσιας εικόνας σου. Με τον Ερμή ορθόδρομο όλοι οι προβολείς είναι επάνω σου, επάνω στα επιτεύγματά σου, στον ιδιαίτερο τρόπο που έχεις να δουλεύεις και –βασικότατο- να φέρνεις χειροπιαστά αποτελέσματα. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, προφανώς προσέχεις πολύ ανίερες συμμαχίες και λυκοφιλίες εντός επαγγελματικού χώρου.

Ταύρος

Σημείωσε στην ατζέντα σου την 22/9 ως πολύ ενδιαφέρουσα. Διότι ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία και λειτουργεί ως προβολέας ως προς το τι πρέπει να διορθωθεί, να αλλάξει, να εμπλουτιστεί στον τομέα του έρωτα και της δημιουργικότητας. Κοινώς, η πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι σαφέστατη, αλλά η εκκίνηση δεν θα είναι απλή. Πράγματι, με σας τους Ταύρους το δύσκολο είναι το να σηκωθείτε από τον καναπέ σας, άπαξ και το κάνετε μετά μεγαλουργείτε. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, ετοιμάσου να ζήσεις μέρες δόξης στον ερωτικό τομέα!

Δίδυμοι

Εδώ και πολύ καιρό παραπονιέσαι, Διδύμι, για την αστρολογική έμφαση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, και τη σιγή ιχθύος σε ότι αφορά στον έρωτα και το σεξ. Ε, να λοιπόν που ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι και το comeback σου είναι πιο εντυπωσιακό κι από το sequel του Star Wars! Πώς να μην είναι; Ο άξονας Εγώ vs Ο Σημαντικός Άλλος της Ζωής μου παίρνει φωτιά και κίνηση, φωτιά παίρνουν τα βλέμματα, οι συζητήσεις, τα κινητά και τα mails! Ερωτευμένος και ζωντανός μετά από πολύ καιρό ως το τελευταίο σου κύτταρο, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά – το λες και «ο παράδεισος του Διδύμου»! Επίσης, το αμόρε παίζει και να προκύπτει μέσα από φιλικό κύκλο ή να είναι μέχρι χθες κολλητός/ή, να σου το πω κι αυτό για να μη λες μετά!

Καρκίνος

Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 24 του μήνα στο Σκορπιό, τομέα που για  σένα αντιπροσωπεύει τον τομέα του έρωτα, του φλερτ, της χαράς και της δημιουργικότητας – αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως ο τομέας αυτός αποκτά πολύ μεγάλη σπουδαιότητα και έμφαση. Αν υπάρχει μία σταθερή, υγιής, δοκιμασμένη σχέση που έχει αντέξει στα δύσκολα είναι πολύ πιθανή μία επισημοποίηση. Ωστόσο, αν τα πλάνα σου περιλαμβάνουν δαχτυλίδια και I do, η αστρολόγος σου θα ήθελε να περιμένεις. Ως τότε, δώσε βάρος στις ευκαιρίες στην καριέρα σου, που με τον Ερμή ορθόδρομο από 22 του μήνα, αρχίζουν να σε εκπλήσσουν ευχάριστα.

Λέων

Μαζί με τον Αιγόκερω, Λιονταράκι μου, είσαι το ζώδιο εκείνο που αυτός/ή που έχεις πλάι σου πλαισιώνει/αναδεικνύει/επιβεβαιώνει το ποιος είσαι εσύ. Ως εκ τούτου, ποτέ δεν είναι τυχαίος. Πρέπει να είναι ένα λαμπερό, αυτόφωτο, θαυμαστό πλάσμα ΑΛΛΑ – και δεν το έγραψα τυχαία με κεφαλαία- να μην επισκιάζει ή απειλεί σε καμία περίπτωση εσένα. Μια τέτοια περίπτωση όμως ενδέχεται να αντιμετωπίσεις αυτή την εβδομάδα, στον τομέα των ερωτικών σου. Μία μικρή επαγγελματική κοντρίτσα με το έτερο ήμισυ ή ένας τρικούβερτος καυγάς για το φαίνεσθαι της σχέσης σας; Ό,τι και να είναι, δύσκολο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί θα ανασύρεις ό,τι θυμάσαι και δε θυμάσαι από τους τελευταίους μήνες.

Παρθένος

Θέματα οικογένειας, σπιτιού αλλά και πόρων εντείνονται και γίνονται πιο απαιτητικά από ποτέ. Υπάρχει μία καριέρα, ένα δημιουργικό όνειρο, μια επαγγελματική ή μορφωτική διέξοδος που σου γνέφει σαν τον πολικό αστέρα και που θέλεις σαν τρελός να ακολουθήσεις. Όμως, κάποιες υποχρεώσεις σου προς οικεία σου πρόσωπα ή κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες λειτουργούν σαν κινούμενη άμμος που σε τραβάει προς τα κάτω. Πνίγεσαι. Χαμογελάς σαρκαστικά, αλλά εγώ θα στο πω για μια ακόμα φορά πως η απάντηση είναι ο Έρωτας. Θα στο πει κι ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 22 του μήνα, αλλά και η Αφροδίτη που κινείται στον φιλικό σου Σκορπιό και κάνει στράκες.

Ζυγός

Η επιστροφή του πλανήτη Σοκ & Δέος-λέγε με-και-Ουρανό σε ευνοϊκή όψη με την κυβερνήτη σου, πάλι με χρόνια με καιρούς, είναι μία ημερομηνία ορόσημο για τις σχέσεις σου, Ζυγάκι. Η ταλαιπωρία που έχεις τραβήξει και η ερωτική ξηρασία που έχει επικρατήσει υποχωρούν, με τον αγαπημένο τρόπο του Ουρανού. Ξαφνικά, εν ριπή οφθαλμού. Μη σε εκπλήξουν μεγάλες ανατροπές στον τομέα Έρωτας και Σχέσεις, μιας και οι νέες γνωριμίες, οι ερωτικές ευκαιρίες και οι κεραυνοβόλοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Το άλλο νόμισμα αυτής της ορθοδρόμησης, βέβαια, είναι ίσως το οριστικό τέλος μιας σχέσης που δεν έχει πλέον να δώσει τίποτα άλλο παρά μόνο στενοχώρια. Ξεπέρασε το μίσος σου για τους χωρισμούς και άσε να φύγει κάτι που γνωρίζεις πολύ καλά κατά βάθος πως δεν έχει καμία θέση στη ζωή σου. Θα αντικατασταθεί από κάτι καινούργιο και συναρπαστικό πριν καλά καλά το καταλάβεις!

Σκορπιός

Ποια ήταν η τελευταία φορά που προχώρησες φάση ή επίπεδο στη ζωή σου χωρίς να μεσολαβήσει κρίση; Ο λόγος που δυσκολεύεσαι να θυμηθείς είναι απλός: δεν έχει υπάρξει καμία τέτοια φορά. Αν βάλεις τώρα στην εξίσωση και το γεγονός ότι συνήθως αυτές τις κρίσεις τις δημιουργείς εσύ ο ίδιος, έχεις και την ερμηνεία. Ο άξονας 3ου-9ου οίκου (μαθητεία – επέκταση) είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος, και το μονοπάτι σου είναι ξεκάθαρο. Συνήθως, με ένα Σκορπιό, με αυτό ολοκληρώνεις μια ανάλυση: όταν ο Σκορπιός βλέπει το δρόμο που θα τον πάει προς αυτό που θέλει, όλα τα κομμάτια του παζλ είναι στη θέση τους. Τι αστρολόγος όμως θα ήμουν αν δε σου έλεγα πως,το οικονομικό είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει/προβληματίσει/βασανίσει αρκετά ώσπου να βάλεις τα πράγματα στη σειρά που τα θέλεις;

Τοξότης

Ο Έρωτας είναι ένα τραινάκι που ξαναμπαίνει σε ράγες! Άλλο που δε θέλεις, μιας και τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη δε σε αφήνουν να αγιάσεις. Σου πετάνε στα μούτρα projects, κυρίως οικονομικής φύσης, ενώ εσύ το μόνο που θέλεις είναι να παραιτηθείς,να ερωτευθείς,  να βγάλεις ένα εισιτήριο για κάπου μακριά και να μην επιστρέψεις ποτέ. Αυτό δεν είναι και τόσο απλησίαστο ενδεχόμενο πρέπει να ξέρεις. Θα σε βάλω σε mode προσεκτικών κινήσεων στα οικονομικά σου μέχρι και τέλος Οκτώβρη – με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δεν κάνουμε μαγκιές χρηματικής φύσεως, δε δανείζουμε και, κυρίως, δε δανειζόμαστε. Επίσης, φροντίζουμε το σώμα μας και το αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Ναι, σου βάζω όριο στις κραιπάλες αλλά αν δεν το κάνει αυτό η αστρολόγος σου θα το κάνει κανας γιατρός και δεν το θέλουμε αυτό, έτσι;

Αιγόκερως

22 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και νιώθεις στο πετσί σου πως κάθε χειμώνας κυοφορεί την άνοιξη που έρχεται! Έτσι συμβαίνει και με σένα. Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, έχεις δικαίωμα στη χαρά της ζωής, στην ηδονή και στον Έρωτα. Το διάστημα της Σκορπίσιας  Αφροδίτης ενδέχεται να επανακάμψουν παλιοί έρωτες, αλλά είναι μια χαρά διάστημα για να κρίνεις, να κατασταλάξεις και να διορθώσεις λάθη, δικά σου αλλά και των άλλων. Επίσης, με τον Ουρανό στον Κριό βλέπεις τα της οικογένειάς σου να εξομαλύνονται θεαματικά.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι πιθανόν να αρχίσεις να ακούς φωνές μέσα στο κεφάλι σου, ακόμα και να συνομιλείς με φανταστικούς φίλους και εχθρούς. Ευτυχώς θα κρατήσει μόλις ένα μήνα, γιατί αν κρατούσε παραπάνω όλο και κάποιος φίλος σου θα τηλεφωνούσε να σε μαζέψουν Υδροχόε. Κι όμως, τα πράγματα αρχίζουν και αποκτούν ύφος και μορφή. Μοιάζεις να έχεις βρει τις απαντήσεις – αν όχι και τις λύσεις- σε θέματα καριέρας, και το ότι ακόμα μετράς τις δυνάμεις σου για να κάνεις το πρώτο βήμα δε σημαίνει πως αυτό θα είναι δειλό, άτολμο ή αποτυχημένο. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία, οι σωστοί άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις βρίσκονται ως δια μαγείας, και σε βοηθούν να ξεπεράσεις γρίφους αλλά και γραφειοκρατικούς σκοπέλους.

Ιχθείς

Από τις 22 /9 τόσο ο ορθόδρομος Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα φροντίσουν να ξεσκαρτάρεις τον φιλικό σου κύκλο. Άτομα που δεν περάσουν τις εξετάσεις, θα σβηστούν από το χάρτη της ζωής σου κι εσύ θα μάθεις πως δεν έχει σημασία η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Τι να τους κάνεις τους 6536 γνωστούς και φίλους όταν, στα δύσκολα, δεν μπορείς να χτυπήσεις παρά 2-3 πόρτες, πάντα τις ίδιες; Ο εκλεκτισμός σου θα επεκταθεί και στο ερωτικό πεδίο, και δε θα βγεις διόλου χαμένο, Ψαράκι. Επίσης, υπάρχει σαφώς δυστοκία και έλλειψη κατανόησης από την οικογένειά σου σε κάποια θέματα επιλογών καριέρας, αλλά και ζωής γενικότερα. Βλέπεις τι συμβαίνει αν δεν βάζεις όρια; Οι άλλοι θεωρούν πως δικαιούνται να έχουν λόγο στη ζωή σου.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δεν ξέρω για τα ερωτικά, αλλά τα οικονομικά μου πάνε μια χαρά. Μέχρι και 200 ευρώ στο σκρατς κέρδισα, κάτι το οποίο μου συμβαίνει για πρώτη φορά. Ταύρος είμαι ;)

  2. Σας παρακαλώ πείτε μου τι ζώδιο είμαι & τι ωροσκόπο έχω.
    Έχω γεννηθεί στις 26 Οκτωβρίου του 1976,στις 07:55 π.μ,χώρα Ελλάδα,πόλη Χανιά.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.