ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια: Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς - ταύτιση και θυσία

Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς καθορίζει πολλά στην βδομάδα έχει αρχίσει. Τι προβλέπουν τα άστρα; Διαβάστε στο matrix24.gr.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με δύναμη και ώθηση σε ο,τιδήποτε αφορά στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε δοσοληψίες και κοινά συμφέροντα με άλλους. Ίσως σε ταρακουνήσει κάπως ο απότομος τρόπος με τον οποίο μπορεί να λήξουν κάποια κακώς κείμενα, αλλά κάθε εξέλιξη είναι για καλό. Η έκλειψη στις 16 του μήνα δίνει έμφαση στο πάθος και στην ηδονή μέσα στις ερωτικές σχέσεις, αλλά αυτά συνυπάρχουν με έντονη κτητικότητα, ζήλια και εμμονές.

Ταύρος

Ευνοείται ο,τιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, οπότε όποιο σχέδιο έχεις κατά νου για βελτίωση του βιογραφικού σου ή ολοκλήρωση σπουδών που έχεις αφήσει ημιτελείς, τώρα είναι η ώρα να το βάλεις μπρος. Η έκλειψη στους Ιχθύς σηματοδοτεί ένα συναισθηματικό κύκλο 2 περίπου ετών ο οποίος κλείνει. Η παρουσία της κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, δείχνει πως δεν κλείνει χωρίς απώλειες, ή και μία δόση υπερβολής και δράματος!

Δίδυμοι

Μία εβδομάδα κατά την οποία όλες οι μηχανές σου δουλεύουν… πρόσω ολοταχώς μόλις ξεκινά, με τον Πλούτωνα να σχηματίζει πανίσχυρες όψεις και να σου δίνει την κατάλληλη ώθηση τόσο στη συναισθηματική σου ζωή όσο και στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Η δε έκλειψη της 16/9 στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να φέρει μία εξαιρετική ιδέα, την οποία θα βάλεις σε πράξη και θα σου φέρει ηθική, αλλά και υλική ανταμοιβή υπεράνω πάσης προσδοκίας!

Καρκίνος

Είτε μιλάμε για μία σχέση που έχει αντέξει, έχει γερά θεμέλια αγάπης και αφοσίωσης και τώρα επισημοποιείται, είτε για ένα νέο, πολλά υποσχόμενο καινούργιο έρωτα που σε έχει κυριολεκτικά ξεσηκώσει, η εβδομάδα είναι έντονα ερωτική, και φέρνει συναίσθημα πλήρωσης και ικανοποίησης. Η έκλειψη στις 16/9 μπορεί να σε εκνευρίσει προσωρινά, φέρνοντας αναστάτωση με κάποιο φιλικό πρόσωπο. Δε θα λείψουν οι υπερβολές, αλλά φρόντισε να χρησιμοποιήσεις την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

Λέων

Η έκλειψη που συντελείται στις 16 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων σε ωθεί σε κάποιες υπερβολές και ακρότητες σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ, και να αφήσεις τη δουλειά σου να μιλήσει για σένα, για τις ικανότητες και το ταλέντο σου. Μη θεωρήσεις πως είσαι αναντικατάστατος και, κυρίως, μην παρασυρθείς από μερικές ευνοϊκές συγκυρίες και δείξεις αλαζόνας. Χρειάζεσαι, ακόμα, σε πολύ μεγάλο βαθμό κάποιους ανθρώπους. Επίσης, φρόντισε να είναι σαφείς σε όλους οι όροι για την κάθε εργασία που αναλαμβάνεις!

Παρθένος

Με μία έκλειψη στο ζώδιο που αποτελεί τον 7ο οίκο σου των σχέσεων και των συνεργασιών και την Αφροδίτη στο Ζυγό, θα έλεγα πως είτε επιδιώκεις, είτε αναπολείς, μία σχέση μαθητή/μέντορα στην οποία έχεις επενδύσει πολλά, ή και έχεις εξιδανικεύσει. Αυτή την εξιδανίκευση να την αποφύγεις: η τελειότητα που νοσταλγείς ή φαντασιώνεσαι, κρύβεται μόνο μέσα στο μυαλό σου. Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς αυτό, τόσο γρηγορότερα θα πάψει η μοναξιά που σε προβληματίζει τα τελευταία χρόνια.

Ζυγός

Με τα οικονομικά σου στη σέντρα σε βρίσκει η έκλειψη της 16/9, και όχι για κακό – το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Θέματα οικονομικά που έμοιαζαν να λιμνάζουν ξαφνικά ξεκινούν να προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα είναι η ώρα να κάνεις επαφές και συναναστροφές που μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες. Ανανέωσε το βιογραφικό σου, φόρεσε το ωραιότερο και πιο αφοπλιστικό σου χαμόγελο και ξεκίνα. Φρόντισε όμως να αποφύγεις τις υπερβολές τύπου «έχω δέκα και χαλάω είκοσι», γιατί είναι πολύ δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, και πριγκίπισσες, βεβαίως βεβαίως!

Σκορπιός

Οι σχέσεις σου στο προσκήνιο, κι ένας κύκλος που κλείνει μετά από 2 χρόνια μαρτυρικού ανήφορου είναι τα θέματα της εβδομάδας, Σκορπιέ. Ένας κύκλος που κλείνει συνεπάγεται πάντα έναν καινούργιο κύκλο που ανοίγει. Η Αφροδίτη  σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η έκλειψη στις 16  του μήνα μας δίνει μία ιδέα για την ένταση και το πάθος αυτού του καινούργιου κύκλου – κι όλοι ξέρουμε πως ένας Σκορπιός όταν φλέγεται, ζηλεύει, επιθυμεί κι ερωτεύεται, μόνο τότε είναι ουσιαστικά και βαθιά ζωντανός. Καλωσόρισες στην πρώτη ημέρα μίας καινούργιας ζωής!

Τοξότης

Οι υπερβολές του τελευταίου καιρού αλλά, κυρίως, η ανημπόρια σου να θέσεις ένα πρόγραμμα καθημερινότητας και να το τηρήσεις, σε έχουν εξαντλήσει σωματικά και ψυχικά, κι έρχεται αυτή η πολύ ισχυρή έκλειψη στους Ιχθύς στις 16 του μήνα να στο φωνάξει. Ενέργεια στο μηδέν, νεύρα που χορεύουν στο παραμικρό που συμβαίνει, συναισθηματικά ξεσπάσματα θυμού ή ανικανότητα να ελέγξεις το άγχος σου είναι μερικά μόνο από τα σενάρια των ημερών. Δεν είναι απίθανες οι κρίσεις πανικού, επίσης. Ναι, υπάρχει λύση, και λέγεται ηρεμία και μεθόδευση. Ξεκίνα από να βελτιώσεις τον ύπνο σου!

Αιγόκερως

Η έκλειψη στις 16 του μήνα και η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό μιλά πάλι για μία σχέση, υποτίθεται φιλική, που όμως κάνει την καρδιά σου να χτυπά διαφορετικά και σε κάνει να κρέμεσαι από ένα μήνυμα, ή ένα τηλέφωνο. Με δεδομένο το ότι διανύεις μία περίοδο μεγάλης ενέργειας κι ότι, λίγο ή πολύ, είσαι σε θέση να βάζεις στόχους και να τους πραγματοποιείς, θα έλεγα να τολμήσεις να ζήσεις, επιτέλους, και αυτόν τον έρωτα. Είναι κρίμα να μείνει μόνο στα βάθη του μυαλού σου!

Υδροχόος

Η έκλειψη της 16/9 είναι η πρώτη από μία σειρά αστρολογικών συγκυριών που θα δείξουν (σε σένα, αλλά κυρίως σε όσους σε έχουν υποτιμήσει) τι είσαι σε θέση να καταφέρεις για το σπίτι και τους αγαπημένους σου. Μία εργασία ή ένα project στο οποίο έχεις καταθέσει ψυχή και απίστευτες εργατοώρες αρχίζει να αποδίδει καρπούς, και το συναίσθημα ότι κι εσύ με τη σειρά σου μπορείς να προσφέρεις στους αγαπημένους σου είναι απλώς μαγευτικό! Οι κερδοφόρες ιδέες και τα ρίσκα έχουν επίσης την τιμητική τους, οπότε τώρα είναι ώρα για τόλμη. Είναι άλλωστε γνωστό ποιους βοηθά η τύχη!

Ιχθείς

Μια ψυχολογία που βελτιώνεται και η αισιοδοξία ότι επιτέλους όλα μπορούν να πάνε καλύτερα και θα πάνε, δεν είναι και μικρά πράγματα, Ψαράκι. Ενώ όμως το αισθηματικό κομμάτι της ζωής σου καλά βαίνει, είτε με τη βελτίωση μιας σχέσης που είχε λίγο μπει στον πάγο, είτε με μία νέα γνωριμία, στον επαγγελματικό τομέα ίσως σου είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα και το στόμα σου με συναδέλφους, ή με κατάφωρες αδικίες. Προσοχή, μην έρθεις σε αντιπαράθεση αυτές τις μέρες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.