ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου - Δία, κάνε μια ευχή!

Η τυχερή, φωτεινή ετήσια σύνοδος Ήλιου - Δία

Κριός

Η τυχερή, φωτεινή ετήσια σύνοδος Ήλιου – Δία συμβαίνει στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, όπου η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς να κάνεις θαύματα με χαμόγελο και καλή διάθεση. Μπορείς να αναστήσεις μια ετοιμόρροπη σχέση, ή να γοητεύσεις αυτόν που θέλεις!

Ταύρος

Τα της καθημερινής εργασίας, η ρουτίνα σου, οι εργασιακές σου σχέσεις αναβαθμίζονται και μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφωθούν, με την ετήσια σύνοδο Ήλιου – Δία να συμβαίνει στο Ζυγό. Η λέξη – κλειδί είναι «Μαζί». Σκέψου και λειτούργησε ομαδικά και δεν θα χάσεις.

Δίδυμοι

Ο έρωτας, η χαρά, το συναρπαστικό φλερτ γνωρίζουν μέρες δόξης με την τυχερή, λαμπερή ετήσια σύνοδο Ήλιου – Δία. Ένας μεγάλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί αυτές τις μέρες, αλλά εξίσου πιθανό είναι να προκύψει ένα μωρό, ή να έχει κάποιο παιδί σου μια μεγάλη επιτυχία.

Καρκίνος

Η ετήσια σύνοδος Ήλιου – Δία μιλά για ευχάριστα γεγονότα εντός οικογένειας και σπιτιού. Θα μπορούσε να είναι μία αγορά, μία αναβάθμιση, μια επέκταση ή ανακαίνιση, αλλά ακόμα και μία μετακόμιση η οποία μελλοντικά θα αποδειχθεί εξαιρετική ιδέα, γιατί θα σου φέρει τύχη!

Λέων

Αν θέλεις να πείσεις κάποιον για κάτι, η αυριανή ημέρα με την ετήσια σύνοδο Ήλιου – Δία είναι ιδανική γιατί η γοητεία και η πειθώ σου είναι ικανές να πουλήσουν παγάκια σε Εσκιμώο και άμμο σε Αιγύπτιο. Εκμεταλλεύσου την τύχη του Δία για να κάνεις τις κατάλληλες συζητήσεις κι επαφές.

Παρθένος

Η ετήσια σύνοδος Ήλιου – Δία στο Ζυγό είναι μία πολύ λαμπερή στιγμή στους ουρανούς, η οποία είναι πολύ πιθανό να σου φέρει χρήματα – ίσως όχι το… Τζόκερ (βέβαια, Δίας είναι αυτός!) αλλά πολλά, πολλά άλλα: από ένα ξελάσπωμα που πολύ το χρειάζεσαι, δανεικά για τα οποία καίγεσαι, πρόταση για δουλειά από εκεί που δεν το περιμένεις και ούτω καθεξής!

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με το ραβδί της θεάς Τύχης να σας αγγίζει, κι αυτό διότι η τυχερή, φωτεινή κι απίστευτα ευνοϊκή σύνοδος Ήλιου – Δία συντελείται στο ζώδιό σας. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι ουρανοί είναι ανοιχτοί στις ευχές σου. Κρίμα δεν θα ήταν να μην ευχηθείς κάτι εντελώς μαγικό;

Σκορπιός

Η διάθεσή σου φτιάχνει και τα συναισθήματά σου γίνονται πολύ φωτεινά και χαρούμενα με την ετήσια σύνοδο Ήλιου – Δία, η οποία σε καθιστά κυριολεκτικά «ήρεμη δύναμη». Οι ευχές και οι επιθυμίες σου είναι τόσο δυνατές που δημιουργούν αρχικά σκεπτομορφές και ακολούθως πραγματικότητα – φρόντισε να σκέπτεσαι και να εύχεσαι πράγματα υπέροχα, μεγάλα, και φωτεινά!

Τοξότης

Η εύνοια των ημερών έχει να κάνει με την τυχερή ετήσια σύνοδο Ήλιου – Δία, η οποία αγγίζει τις φιλίες σου και τις ομάδες στις οποίες ανήκεις, και φέρνει τυχερές νέες γνωριμίες ή βοήθεια στα ζητήματά σου μέσω αυτών. Βρίσκεις νόημα, ή ένα σκοπό με τον οποίο ταυτίζεσαι απόλυτα και βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Οι ανώτεροί σου έχουν το βλέμμα τους στραμμένο πάνω σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – η ετήσια, ευνοϊκή σύνοδος Ήλιου – Δία σου φέρνει κοινωνική κι επαγγελματική προβολή και καταξίωση, λάμψη, ίσως μια πολυπόθητη προαγωγή… Σε κάθε περίπτωση, τα φώτα των προβολέων είναι πάνω σου!

Υδροχόος

Με την ετήσια σύνοδο Ήλιου – Δία στον 9ο ηλιακό σου οίκο, οι ορίζοντες, ο ανοιχτός δρόμος, η περιπέτεια σε καλεί. Σε καλεί επίσης κι η αυτοβελτίωσή σου με κάποιο νέο κύκλο σπουδών, με κάποιας μορφής επιμόρφωση ή μαθητεία αλλά και με την επαφή σου με το εξωτερικό, με τους ξένους, με ανθρώπους άλλης κουλτούρας και νοοτροπίας.

Ιχθείς

Τα κοινά οικονομικά με άλλους, ιδίως με το σύντροφό σου, είναι ένας τομέας που ευνοείται τρομερά από την τυχερή, ευοίωνη σύνοδο Ήλιου – Δία που συντελείται στις 26/9. Είναι εξαιρετικός οιωνός για να τακτοποιήσεις με τον θετικότερο δυνατό τρόπο για σένα χρέη ή εκκρεμότητες με το δημόσιο ή τις τράπεζες, αλλά και να ζητήσεις ένα δάνειο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.