Neo

Η Αυγή «κόβει» την Public Issue!

Η Public Issue σταματάει να πραγματοποιεί το Πολιτικό Βαρόμετρο για λογαριασμό της Αυγής, ύστερα από σχετική απόφαση της εφημερίδας.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή από την ίδια την εταιρεία δημοσκοπήσεων, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.


Στις 2 Οκτωβρίου η Αυγή είχε δημοσιεύσει ευρήματα του Πολιτικού Βαρομέτρου της Public Issue, σύμφωνα με τα οποία εννέα στους 10 πολίτες είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση.

Το 85% των ερωτηθέντων εκτιμούσε ότι η χώρα βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση και το 42% θεωρούσε ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Καταλληλότερο πρωθυπουργό έκρινε τον Αλέξη Τσίπρα το 23%.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 20:11 24/10/2016

    Δυσκολόπεπτο για όλους ,συμπέρασμα : Οι Συριζαίοι κατάλαβαν , μετά τους Νεοδημοκράτες , με τραγική καθυστέρηση 7 ετών , ότι το Μνημόνιο που έφτυναν το 2010 είναι ΑΝΑΓΚΆΙΑ αλλά φυσικά ΟΧΙ επαρκής προϋπόθεση για την όποια βελτίωση των Οικονομικών ΣΚΕΛΕΤΩΝ που μας κληρονόμησε ο Μουγκός Ραφήνιος Λιποτάκτης τον οποίο είδαν & βλέπουν με έκπληξη να ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ όλοι όσοι τους ΔΟΥΛΕΨΑΝ το 2015 και ΑΡΠΑΞΑΝ τις καρέκλες και την μάσα , ΠΡΩΗΝ & ΝΥΝ (Τσίπρας, Παππάς, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης, Πάκης, Καμένος , Κουρής, ΣανοReal κλπ απόβλητα της πτώχευσης) . ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ : ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ . H μονοσήμαντη ενοχοποίηση του … Γιωργάκη , εξυπηρετεί τους Σημίτη & Καραμανλή που διαχειρίστηκαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ το ΕΥΡΩ από το 2000 ΚΑΙ τους Συριζαίους που μάντρωσαν τα πρόβατα που τρικλίζανε έξω από το πασοκικό μαντρί που κατέρρευσε εκ των έσω καθώς βολευόταν μια χαρά ΚΑΙ ο ΔΟΛιος Βενιζέλος που άρπαζε την καρέκλα του Αρχηγού . ΦΥΣΙΚΑ βόλευε και ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κοινωνία που ΔΕΝ θέλει να παραδεχτεί ότι έχει ατομικές ευθύνες για την Πτώχευση , καθώς από το 1974 μέχρι το 2009 ΑΥΤΗ η ΙΔΙΑ Κοινωνία με ποσοστά 75-85% , ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ και ελεύθερα, ψήφισε 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ: . . . πιο πολλές αυξήσεις σε Μισθούς. . . πιο πρόωρες & πιο μεγάλες Συντάξεις . . . πιο ανεξέλεγκτη μικρομεσαία φοροδιαφυγή & εισφοροδιαφυγή . . . πιο πολλά & ανεξέλεγκτα & μεγάλα Δάνεια . . . πιο πολλές Χρηματιστηριακές Αρπαχτές. . . πιο πολλές Αργίες & Εργατικά δικαιώματα . . . και ΦΥΣΙΚΑ οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ αριστεροί ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ για την πτώχευση , ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΑΝ & ΕΠΑΥΞΑΝΑΝ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΜΑ του . . . Λαού , ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ σε ΚΑΘΕ ΠΑΝΕΛ του ΚΑΘΕ Διαπλεκόμενου Πρετεντέρη ως προστάτες της . . .εργατιάς ! ΟΣΟΙ δεν γεννηθήκαμε χθες, τα ξέρουμε καλά όλα αυτά , άσχετο που η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ είναι ΤΑΜΠΟΎ στην Ελληνική Κοινωνία , καθώς για ΟΛΑ μας φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι . . .οι πλούσιοι. . .οι πολιτικοί. . .οι ξένοι . . . και η αυτοκαταστροφική προδοτολογία-συνομωσιολογία-αυτοθυματοποίηση-ψευτομαγκιτισμός καλά κρατούσε & κρατεί !

  2. SPARTA. 18:54 24/10/2016

    Φασιστικό έντυπο από την αρχή μέχρι το τέλος.Μόνο για να τυλίγεις τα σκουπίδια κάνει.
    Ή έρευνα της PUBLIC ISSUE λέει αυτό που γνωρίζει όλος ο Ελληνικός λαός.Το μπουρδέλο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και ο ίδιος βυθίζονται κυριολεκτικά.Παντού σε Λαικές Αγορές, στα καφενεία, στον δρόμο όλοι βρίζουν με χυδαία λόγια αυτόν που τους φτώχυνε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.