ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Λάσπη σε Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και Παύλο Κοτσώνη

Έχει ξεκινήσει μια απαράδεκτη επιχείρηση λασπολογίας στο πρόσωπο της αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου η οποία παραιτήθηκε από μέλος της Ένωσης των δικαστών του ΣτΕ για τους γνωστούς λόγους (ανακοίνωση της Ένωσης για τη ματαίωση της διάσκεψης για τις τηλεοπτικές άδειες).

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (όπως και ο επίσης αντιπρόεδρος Χ. Ράμμος που παραιτήθηκαν) δεν συμμετείχαν στην σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Και οι δύο παραιτηθέντες αντιπρόεδροι είναι πολύ καλοί νομικοί και φυσικά δικαστές.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δήλωσε κώλυμα (αίτημα αυτοεξαίρεσης) και δεν συμμετείχε στη σύνθεση για τις τηλεοπτικές άδειες λόγω της προσωπικής σχέσης της με τον Παύλο Κοτσώνη. Η εμπλοκή του ονόματός της στην ιστορία με τις τηλεοπτικές  άδειες μόνον ως αστείο θα μπορούσε να εκληφθεί. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για λάσπη στον ανεμιστήρα.

Για να μάθουν όμως ιστορία αυτοί που την εκτοξεύουν ο Παύλος Κοτσώνης εθεωρείτο ένα από τα ανοιχτότερα μυαλά στο Συμβούλιο της Επικρατείας και από τους καλύτερους νομικούς. Όμως, διαβλέποντας την κατάσταση στο χώρο της Δικαιοσύνης, την σε μεγάλο βαθμό αρτηριοσκλήρωση τόσο της Δικαιοσύνης όσο και του Δημοσίου τομέα, τις σχέσεις κυβερνήσεων και δικαστών, και ενώ είχε το βαθμό του συμβούλου Επικρατείας (έχοντας δηλαδή, μόνιμο μισθό και μέλλον), παραιτήθηκε και έφυγε στο εξωτερικό. Και έχει φύγει εδώ και αρκετά χρόνια, δηλαδή πολύ πριν δημιουργηθεί ζήτημα με τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.

Στις Βρυξέλλες συνεργάστηκε με το δικηγορικό γραφείο του Σπύρου Παππά, που ανέλαβε την υπόθεση της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας. Δηλαδή ο Παύλος Κοτσώνης έκανε τη δουλειά του, αυτή και μόνο και  όλα τα άλλα μόνο ως λάσπη μπορούν να χαρακτηριστούν.

Τι σημαίνουν αλήθεια όλα αυτά; Ό,τι στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης πρέπει να ισοπεδωθεί η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, με λάσπη και κτυπήματα κάτω από τη μέση γιατί τόλμησε να κάνει το πιστεύω της ως δικαστής;

Φυσικά υπάρχει και ο ηθικός αυτουργός στην υπόθεση και δεν είναι άλλος από αυτόν που είχε στα χέρια του το χαρτί της αυτοεξαίρεσης της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης και κακώς νοούμενης άμυνας, το διοχέτευσε επιλεκτικά σε ορισμένα και μόνο ΜΜΕ.

Κάποτε όμως  όλα αυτά θα βγουν  στη δημοσιότητα και τότε  θα αποκαλυφθεί και ο ηθικός αυτουργός.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Βασίλης 20:33 16/01/2020

    Σωστά.

  2. Είναι φυσικός αυτουργός, για δημοσίευση εμπιστευτικού εγγράφου, και δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων (σχέση με τον Π. Κοτσώνη), τα οποία δεν ενδιαφέρουν την κοινη γνώμη και ούτε έχουν σχέση με τα καθήκοντά της.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.