ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση στην εξεταστική

Λοβέρδος: Παππάς και Καββαδία επιχειρούν την πολιτική μου εξόντωση

Αντιπαράθεση στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και μέσων ενημέρωσης.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν  ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος ρώτησε τον Στρατή Λιαρέλη από τον ΑΝΤ1 εάν θα δημοσίευε στοιχεία από προσωπικά e-mail «φωτογραφίζοντας» το πρωτοσέλιδο της Αυγής και τη δημοσίευση του ονόματος του αντιπρόεδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο κ.Λιαρέλης απάντησε πως δεν υπήρχε περίπτωση να δημοσιεύσει κάτι τέτοιο είτε υπάρχει νόμος που το απαγορεύει είτε όχι. Εκείνη την ώρα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία ρώτησε τον κύριο Λιαρέλη αν θα δημοσίευε στοιχεία οροθετικών γυναικών αφήνοντας αιχμές για τον Ανδρέα Λοβέρδο και τα γεγονότα που έγιναν επί θητείας του στο υπουργείο Υγείας. Ο κύριος Λοβέρδος απάντησε άμεσα κάνοντας λόγο για συστηματικούς συκοφάντες και λασπολόγους και ζήτησε το λόγο επί προσωπικού.

Τότε ξεκίνησε πραγματικός καυγάς που διήρκεσε περίπου μισή ώρα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλο να εκτιμά ότι δεν υπάρχει προσωπικό και να μην δίνει το λόγο στον πρώην υπουργό.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανώς εκνευρισμένος φώναζε ότι το θέμα είναι απολύτως προσωπικό και θα φτάσει μέχρι και στο επίπεδο της αγωγής κατά της Αννέτας Καββαδία, ενώ δήλωνε πως αν δεν πάρει το λόγο δεν πρόκειται να μιλήσει κανείς άλλος βουλευτής.

Λοβέρδος: Το κάνετε για να με φιμώσετε, δεν θα κάνουν ότι θέλουν εδώ μέσα οι κατ' επάγγελμα αγανακτισμένοι βουλευτές.

Φάμελλος: Κανένα ζήτημα συναδελφικότητας, όποιος φωνάζει ή γκρινιάζει περισσότερο δεν γίνεται να του δίνεται ο λόγος, δεν υπάρχει άλλο ζήτημα κ. Λοβέρδο, παρακωλύετε την εξεταστική. Μην χτυπάτε άλλο τα γραφεία, είναι προσωπική επιδίωξη προβολής, δεν θα υποχωρήσω.

Λοβέρδος: Προσβάλλεται η τιμή μου, υπάρχει αναμφισβήτητα προσωπικό θέμα. Κανένας συνάδελφος δεν θα πάρει το λόγο.

Φάμελλος: Αμφισβητεί το προεδρείο, θέλει να περάσει το δικό του, να σεβόμαστε ισότιμα όλους τους συναδέλφους. Δεν θέλω για ένα γινάτι να τινάξετε την επιτροπή στον αέρα, μην το τραβήξετε άλλο.

Λοβέρδος: Υπάρχει πρόθεση από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ να με εξοντώσει πολιτικά και ηθικά.

Φάμελλος: Δεν υπάρχει παλιός και νέος ΣΥΡΙΖΑ

Λοβερδος: Στη Βουλή έχει εξηγηθεί τόσες φορές και το ψέμα επαναλαμβάνεται, υπάρχει προσπάθεια συκοφάντησης και εξόντωσης και δεν θα επιτρέψω ο υπουργός προπαγάνδας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώνουν μια πραγματικότητα με τα ψέματα

Φάμελλος: Ο όρος υπουργός προπαγάνδας επιστρέφεται.

Τελικά μετά από αντεγκλήσεις μισής ώρας ο κύριος Λοβέρδος πήρε για ένα λεπτό το λόγο και εξήγησε ότι δεν ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή για να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των οροθετικών γυναικών αλλά ο αρμόδιος εισαγγελέας με βάση τη νομοθεσία που υπάρχει και κατηγόρησε για ακόμα μια φορά την Αννέτα Καββαδία αλλά και το Νίκο Παππά ότι επιχειρούν την ηθική και πολιτική του εξόντωση.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. pitsirikos 21:27 20/10/2016

    ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!!!

    • freeman 2:20 21/10/2016

      O Παππάς ή ο Φάμελος ?
      Γιατί ο άλλος ειναι απλά τσιράκι του Βενιζέλου και του Ψυχάρη .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.