LIFESTYLE

Καινοτομία και δημιουργίες

Μια πινελιά 'Αντι Γουόρχολ για την αραβική μόδα στο Ντουμπάι

Η αυλαία της τρίτης διοργάνωσης της Αραβικής Εβδομάδας Μόδας του Ντουμπάι έπεσε χθες βράδυ, με το ντεφιλέ της γαλλολιβανέζας σχεδιάστριας Ingie Chalhoub, εμπνευσμένο από τον 'Αντι Γουόρχολ, ίνδαλμα της αμερικανικής ποπ αρτ.

Περίπου 20 κολεξιόν παρουσίασαν οι σχεδιαστές στις πέντε ημέρες αυτής της "εβδομάδας", που ήθελε να συμβολίσει τον ζήλο για δημιουργία και καινοτομία της μεγάλης πόλης του Κόλπου.

Μπλούζες, πλισέ φούστες και παντελόνια σε έντονο κόκκινο, φούξια, γαλάζιο και μαύρο φόρεσαν τα μοντέλα της Ενζί Σαλούμπ, η οποία δηλώνει ότι θέλει να απευθυνθεί στην κομψή Παριζιάνα, την πολύ θηλυκή και γκλάμουρ, που ταξιδεύει παντού στον κόσμο.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από μια έκθεση του 'Αντι Γουόρχολ στη γαλλική πρωτεύουσα. "Θέλησα κατά κάποιον τρόπο να ξαναφτιάξω τα σχέδια και τους πίνακές του", εξηγεί η σχεδιάστρια περιγράφοντας τη διαδικασία δημιουργίας σαν ένα παιχνίδι με διαφορετικά υφάσματα. Μεταξύ των αγαπημένων της συνδυασμών, είναι το κρεπ ματ που ταιριάζει με τη λάμψη του σατέν, ώστε να δίνει αντίθεση.

Πριν από αυτήν, ο Παλαιστίνιος Jamal Taslaq παρουσίασε τα αγαπημένα του παραδοσιακά κεντήματα πάνω σε κόκκινα και μαύρα φορέματα, που διακρίνονται για την άνετη και σικ γραμμή.

Η Ιταλίδα Giada Curti επίσης παρουσίασε την κολεξιόν της για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017 στην οποία κυριάρχησαν τα χρώματα, οι ρίγες και τα φλοράλ εμπριμέ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.