ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιχείρηση «ξύπνημα της ψόφιας γάτας» απέτυχε...

Να δώσει εξηγήσεις ο Τσίπρας για τις αποκαλύψεις εκ Παρισίων και ΗΠΑ

Με καυστικό τρόπο σχολιάζουν τα όσα έγιναν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Χαριλάου Τρικούπη, ενώ την ίδια στιγμή ζητούν εξηγήσεις για τα όσα σπουδαία και …επικίνδυνα είδαντο φως της δημοσιότητας σε Παρίσι και ΗΠΑ για τα πεπραγμένα Τσίπρα κατά τη διαπραγμάτευση του Ιουνίου και του Ιουλίου 2015.

«Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και πέρασε», λένε, σημειώνοντας όμως ότι «τα προβλήματα της κοινωνίαςκαι οι αποκαλύψεις από Παρίσι και Ουάσινγκτον για τον κ.Τσίπρα έμειναν». Στο ΠΑΣΟΚπεριγράφουν το συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος ως μία επιχείρηση με κωδικόόνομα το «ξύπνημα της ψόφιας γάτας», που όμως και αυτό …απέτυχε. «Ήταν ένα τριήμερο επικοινωνιακής αντεπίθεσης του κυβερνητικού κόμματοςόπου παρακολουθήσαμε τον κ. Τσίπρα να επιδίδεται αγχωμένος σε μια απέλπιδαπροσπάθεια ανύψωσης ηθικού με ενέσεις αισιοδοξίας στο κομματικό του κοινό»,λένε, κάνοντας όμως παράλληλα λόγο για πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς εκ μέρους του και σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησής του που δεν αφήνουν πολλάπεριθώρια στην κομματική του βάση, πολλώ δε μάλλον στην εκλογική βάση τουκόμματός του όπως καταγράφηκε στις τελευταίες εκλογές.

«Ηεπιχείρηση “ξύπνημα της ψόφιας γάτας”, που όπως ήταν αναμενόμενο απέτυχε, έγινεμε την συνδρομή και την παρουσία του “συντρόφου” Καμμένου και έχοντας στηνπρώτη σειρά “κάτι κουρασμένα παλικάρια” που αυτομόλησαν κατά καιρούς από τηνδημοκρατική παράταξη, για ένα ξεροκόμματο εξουσίας και για άλλα “δέκα λεπτά”δημοσιότητας», λένε, περιγράφοντας σε λίγες γραμμές τα ‘συναισθήματά’ τους γιαόσα έγιναν στο Τάε Κβο Ντο τις τελευταίες τρεις ημέρες, από τις τοποθετήσειςΤσίπρα, ως τον ‘συντροφικό’ χαιρετισμό του Πάνου Καμμένου και τις παρουσίεςπρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα,δε, παρατηρούν πως ήρθαν «για κακή τύχη» του κ. Τσίπρα οι αποκαλύψεις εκ Παρισίων και εξ Αμερικής για τα έργα και τις ημέρες του ιδίου και των κυβερνήσεων του τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2015. Για αυτές ακριβώς τις αποκαλύψεις και όσες άλλες προϋπήρχαν ή όσες θα ακολουθήσουν, στη Χαριλάου Τρικούπη προειδοποιούν ότι δεν μπορούν πλέον να αποσιωπούνται, «όσες επιχειρήσεις αντιπερισπασμού και φίμωσης της ενημέρωσης και αν πραγματοποιηθούν»,όπως λένε, χτυπώντας εμμέσως στο μαλακό υπογάστριο της κυβέρνησης και το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Αντίθετα, προειδοποιούν ότι στο εξής θα “κυνηγούν” τον πρωθυπουργό σε κάθε του βήμα, ωσότου κάποια στιγμή ο ίδιος και οι εμπλεκόμενοι υπουργοί του, να αναγκαστούν να δώσουν εξηγήσεις...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.