ΕΛΛΑΔΑ

Έως το τέλος του 2017

Παράταση ατομικών συμβάσεων για την καθαριότητα δημοσίων κτιρίων

Παρατείνονται έως 31/12/2017 όλες οι ατομικές συμβάσεις -συμπεριλαμβανομένων και όσων έχουν λήξει μέχρι και 60 μέρες πριν την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου- για την καθαριότητα των κτιρίων των δημοσίων υπηρεσιών, των ανεξαρτήτων Αρχών, των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ, όπως και για κάθε είδους υπηρεσίες των ΟΤΑ.

Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, για το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

Από τη ρύθμιση εξαιρούνται «οι ατομικές συμβάσεις του προσωπικού που προσλήφθηκε για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που δεν ξεπερνούν τους δύο μηνες εντός συνολικού διαστήματος δώδεκα μηνών συμπεριλαμβανομένων και όσων έχουν παραταθεί μέχρι τις 31/12/2016, οπότε και λήγουν».

Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα στους δήμους να μην ανανεώσουν όλες τις συμβάσεις εφόσον δεν έχουν εγγράψει πιστώσεις στον προϋπολογισμό τους.

Με άλλη τροπολογία που κατατέθηκε στο ίδιο νομοσχέδιο, ανατίθεται στην Τράπεζα της Ελλάδος η προμήθεια ταινιών φορολόγησης καπνού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.