ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Ήλιος στο Σκορπιό - Το σκοτάδι και τα μυστικά του...

Ο ήλιος μπαίνει στο Σκορπιό σε αυτή την αστρολογική εβδομάδα και το matrix24 σας λέει όσα πρέπει να ξέρετε.

Κριός

Μία εβδομάδα με ιδιαίτερη έμφαση στη σεξουαλική σου ζωή, στο μοίρασμα με το σύντροφό σου τόσο του πλέον ιδιωτικού σου κομματιού όσο και πραγμάτων, υλικών αγαθών ή χρημάτων, αλλά και στην επίλυση χρεών ή υποχρεώσεων προς δημόσιο, τράπεζες, μεγάλους οργανισμούς ή τρίτους. Η επίλυση αυτών των θεμάτων, Κριέ, είναι μονόδρομος αν θέλεις να βρεις την ψυχική σου ισορροπία – οι δρόμοι, οι απαντήσεις αλλά και η απαραίτητη φαντασία και πίστη για να πραγματοποιηθεί αυτό, θα βρεθούν με τρόπους που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα!

Ταύρος

Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο Σκορπιό, στον τομέα των σχέσεών σου, οι διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Είναι η ευκαιρία σου να φτάσεις μέχρι το μεδούλι των προβλημάτων που υπάρχουν και ή να βρεις τις λύσεις, ή να κόψεις με μαχαίρι ό,τι είναι προβληματικό. Με την Αφροδίτη να είναι στο φιλικό σου ζώδιο του Τοξότη, όλα είναι με το μέρος σου και μπορείς, μιλώντας με χειροπιαστά παραδείγματα και παραμένοντας προσγειωμένος, να κάνεις θαύματα.

Δίδυμοι

Στην αυγή της εποχής του Σκορπιού  έχεις την ώθηση που χρειάζεσαι και που τόσο καιρό ψάχνεις για περισσότερη δημιουργικότητα και ουσία στη δουλειά σου. Φαντασία, πρωτοτυπία κι ένα θαυμάσιο, ιδιαίτερο ταλέντο να πιάνεις τον παλμό και τις ανάγκες του κοινού σου, όποιο κι αν είναι αυτό, μπορεί να σε φέρει δικαίως στο επαγγελματικό προσκήνιο και να σου χαρίσει θετικότατα σχόλια, ή ακόμα και μία προαγωγή, ή διάκριση. Φυσικά, Αφροδίτης παρούσας και δη στο ζώδιο του Τοξότη, οι απολαβές θα είναι και υλικές!

Καρκίνος

Στον 5ο ηλιακό σου οίκο του έρωτα και της δημιουργίας, εισέρχεται ο Ήλιος. Στο ζώδιο του Σκορπιού. Για να είμαστε και …επίκαιροι, η εμπειρία μοιάζει πολύ με αυτή της Περσεφόνης – κεραυνός εν αιθρία, εκεί που όλα μοιάζουν ειδυλλιακά και ακύμαντα, ανοίγει η γη κάτω από τα πόδια σου και σε αρπάζει κάτι παντοδύναμο, πέρα από τη δική σου ισχύ και αντίληψη. Σε χρίζει βασιλιά/ισσα ενός σκοτεινού κόσμου, κάτι που προϋποθέτει να αντιμετωπίσεις τους δαίμονές σου με όπλο την πίστη, τον έρωτα, και το όνειρο. Φυσικά, όταν δίνεται κανείς ψυχή τε και σώματι και αποδεικνύεται άξιος μιας τέτοιας εμπειρίας, η ανταπόδοση είναι πολλαπλάσια!

Λέων

Ο Ήλιος στο Σκορπιό επηρεάζει με τον καλύτερο και θετικότερο δυνατό τρόπο τα της Οικίας και της Οικογένειας, με άμεσο αντίκτυπο και σε τυχόν κοινά οικονομικά συμφέροντα είτε με μέλη της οικογένειάς σου, είτε με σύντροφο νυν, ή ακόμα και πρώην. Προϋποθέτει να έχεις ειλικρινή στάση με τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου, και να είσαι διατεθειμένος να είσαι δίκαιος και ντόμπρος. Ίσως χρειαστεί να πείσεις κόσμο πως, πολύ περισσότερο από την υλική εξασφάλιση και τα χρήματα, εκτιμάς τους ίδιους και τη σχέση σου μαζί τους, πως δε σου λέει απολύτως τίποτα το να έχεις οικονομική άνεση αν δεν έχεις βαθιά ανθρώπινη επαφή μαζί τους.

Παρθένος

Μάλλον εδώ και καιρό έχεις καταλάβει ότι έχει έρθει ο καιρός να αλλάξεις συμπεριφορά και τρόπο επικοινωνίας, να το πάρεις λίγο «αλλιώς». Αυτό το «αλλιώς» σε έχει προβληματίσει αρκετά, αλλά ο Σκορπιός, το ζώδιο που αντιστοιχεί στον τομέα της επικοινωνίας για σένα, είναι θα λέγαμε ο …ειδικός στο να μπαίνει στα παπούτσια του άλλου και να καταλαβαίνει ακόμα κι εκείνα που δε λέγονται ποτέ (κυρίως αυτά!). Έτσι, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού, μιλά για μία εκ βαθέων αλλαγή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους άλλους. Ίσως για πρώτη φορά μπαίνεις στη διαδικασία να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με τους δικούς του, κι όχι με τους δικούς σου όρους.

Ζυγός

Ο Ήλιος στο ζώδιο  του Σκορπιού, στον 2ο ηλιακό οίκο των οικονομικών σου, των πόρων σου αλλά και του σώματος και των αξιών που σε διέπουν σαν άτομο, δε θα μπορούσε να υπάρχει πιο ευνοϊκή ώθηση σε εξελίξεις. Μιλά πάντα για υλική εξασφάλιση, άνεση, χρήματα, για την καλή ζωή γενικότερα. Η ζωή γίνεται καλή, και αισθητά ευκολότερη, ακόμα κι αν αυτό δε φανεί άμεσα. Θα χρειαστεί να κρατήσεις ισορροπίες έτσι ώστε να μη γίνεις υλιστής ή άπληστος, αλλά ως Ζυγός, η ισορροπία είναι το χάρισμά σου! Σε υπέροχη όψη τριγώνου και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αποτελεί και την ιδανική στιγμή να αρχίσεις μία μακρά, αποτοξινωτική δίαιτα, να δοκιμάσεις την αρωματοθεραπεία, τα ανθοϊάματα ή την ομοιοπαθητική για να αντιμετωπίσεις επιπλέον κιλάκια, θέματα αισθητικής και ομορφιάς ή ορμονικές/γυναικολογικές παθήσεις!

Σκορπιός

Καιρός να σκεφτείς πάνω σε συναισθηματικά και επικοινωνιακά λάθη και αδιέξοδα του παρελθόντος, Σκορπιέ – και ας πρωτοτυπήσεις αυτή τη φορά, μην τα σκεφτείς μελετώντας κάποια εκδίκηση. Κάθισε και σκέψου τι ήταν ο δικός σου ψυχαναγκασμός και ποια ήταν η δική σου φοβία που επέτρεψε σε αυτά τα λάθη να συμβούν. Κοίταξε τις αδυναμίες σου κατά πρόσωπο γιατί μόνο έτσι μπορείς να τις διορθώσεις – επίσης, είναι αλήθεια ότι αισθάνεσαι πολύ τυχερός και αρκετά έτοιμος να ρισκάρεις. Μην το κάνεις με τα οικονομικά σου! Βάλε φρένο στις παρορμητικές αγορές και έξοδα και μακριά από κάθε είδους επενδύσεις που μπορεί να σε βάλουν βαθιά ως το λαιμό σε χρέη και υποχρεώσεις. Είναι καιρός να βγάλεις από πάνω σου βάρη, όχι να προσθέσεις κι άλλα!

Τοξότης

Με τον Ήλιο να μπαίνει στο Σκορπιό, να υποθέσω ότι κάποιος φίλος έγινε κάπως λιγότερο φιλικός και κάπως περισσότερο ερωτικός ένα βράδυ πού ‘βρεχε; Και μιας και ο Ερμής, επίσης στο Σκορπιό, περιπλέκει πάντα πολύ τα πράγματα, μήπως εσύ ταυτόχρονα έχεις και μία επίσημη σχέση, την οποία μάλιστα παρουσιάζεις και υπερασπίζεις ως πολύ σοβαρή κλπκλπ; Ε, δε θέλεις όμως αστρολόγο να σου διηγηθεί το τι μπλέξιμο έχει να επακολουθήσει όταν όλο αυτό σκάσει – μιας και ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Οι γρήγορες σχέσεις είναι τόσο συχνές όσο και οι γρήγοροι, και πολύ επεισοδιακοί χωρισμοί. Η επιλογή δική σου, αλλά μη λες ότι δε σε προειδοποιήσαμε.

Αιγόκερως

Δεν ξέρω τι μισείς περισσότερο από το να σου τραβάνε δόλια το επαγγελματικό χαλί κάτω από τα πόδια σου, Αιγόκερε. Πρόσεχε όμως γιατί αυτή η εβδομάδα κρύβει παγίδες και κινδύνους που έχουν μασκαρευτεί με το προσωπείο της αθωότητας. Μπορεί να είναι μία νέα δουλειά, πρότζεκτ ή συμφωνία με παραπλανητικά ψιλά γράμματα, αλλά και μία «πιρουέτα» κάποιου συναδέλφου που σε αφήνει ακάλυπτο και σε βάζει να εξηγείς, να απολογείσαι και να τρέχεις να μαζέψεις τα αμάζευτα. Μην ψαρώνεις – κατ΄αρχήν, ο θυμός που νιώθεις είναι απολύτως δικαιολογημένος και μη φοβάσαι καθόλου να τον εξωτερικεύσεις. Προτιμότερο βέβαια είναι να θωρακιστείς διαβάζοντας πολύ προσεκτικά τα πάντα και να είσαι προετοιμασμένος να τα βγάλεις πέρα ακόμα και μόνος σου.

Υδροχόος

Ένα ταξιδάκι δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα, αλλά δεν είναι τώρα η ώρα. Τώρα είναι η ώρα να στυλώσεις τα πόδια σου κάτω υπερασπίζοντας ό,τι μέχρι στιγμής έχεις δημιουργήσει, ή να δουλέψεις ακόμα περισσότερο, ακόμα πιο σκληρά. Είναι επίσης μία εβδομάδα κατά την οποία θα σου δοθεί η ευκαιρία να καταλάβεις ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιοι απλώς πιάνουν χώρο στις επαφές του κινητού σου άνευ λόγου και αιτίας. Αφροδίτης παρούσης, ο σύντροφος και οι συμβουλές του αξίζουν το βάρος του σε χρυσάφι, αρκεί να έχεις την απόφαση και τη γενναιότητα να τις ακολουθήσεις.

Ιχθείς

Η σχέση σου ή κοινά οικονομικά συμφέροντα ενδέχεται να σε φέρουν σε άσχημη επαγγελματικά θέση αυτή την εβδομάδα. Θεωρώντας πως θυμάσαι ότι δεν υπογράφουμε τίποτα και δεν ξεκινάμε καινούργιες δουλειές, φροντίζεις επίσης αν υπάρχει κοινό ταμείο τα πράγματα να είναι πολύ καθαρά και διαχωρισμένα ως προς το ποιού είναι τι και ποιος διαχειρίζεται το καθετί. Μπορεί επίσης να μοιάζει ελκυστική η ιδέα του να δουλεύεις μαζί με το ταίρι σου, αλλά μακροπρόθεσμα κάτι τέτοιο μόνο προβλήματα θα σας δημιουργήσει. Τέλος, βεβαιώσου πως έχεις σε αρμονία την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή, γιατί ο σύντροφός σου δε θα δει με καλό μάτι τις ατελείωτες υπερωρίες και τις συνεχείς αναβολές των δικών σας σχεδίων!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.