ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Πανσέληνος στον Κριό - Εκρηκτικές καταστάσεις!

Η πανσέληνος που ορίζει το «φινάλε» της εβδομάδας μας συμβαίνει στο ζώδιό του Κριού: για να δούμε τι σημαίνει αυτό ξεχωριστά για κάθε ζώδιο...

Κριός

Η πανσέληνος που ορίζει το «φινάλε» της εβδομάδας μας συμβαίνει στο ζώδιό σου, κι αυτό από μόνο του στρέφει έναν τεράστιο προβολέα πάνω στο μουτράκι σου, τις επιλογές, τις συμπεριφορές σου και τις αποφάσεις σου. Η πανσέληνος συμβαίνει σε σύνοδο ακριβείας με τον Ουρανό: τα πράγματα που θα κάνεις, αυτά που θα πεις, το πρόσωπο που θα δείξεις προς τα έξω δεν έχουν καμία σχέση με το ποιος πίστευαν όλοι πως είσαι μόλις ένα λεπτό πριν. Αλλά αν δεν μπορεί να αφήσει τον κόσμο άναυδο ένας Κριός, τότε ποιος μπορεί;

Ταύρος
Είναι εξαιρετικά πιθανή μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν, Ταύρε, αλλά θα είναι κάτι που και κεραυνός εν αιθρία θα είναι, και θα σε κάνει άνω κάτω, και δεν θα το περίμενες ποτέ των ποτών, και δεν μπορείς να είσαι και καθόλου σίγουρος τι στην ευχή να κάνεις. Ο ψυχικός σου κόσμος μοιάζει ταραγμένη θάλασσα και πώς όχι, με μία πανσέληνο στην καρδιά του υποσυνειδήτου σου και μάλιστα σε σύνοδο με τον επαναστατικό, ρηξικέλευθο Ουρανό; Είναι προτιμότερο λοιπόν να αφήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα τις σημαντικές αποφάσεις…

Δίδυμοι
Μία φιλία στην οποία πάντα υπήρχε έντονο και το ερωτικό στοιχείο αποκαλύπτει πλήρως το δυναμικό της, με τη πανσέληνο της Κυριακής σε σύνοδο με τον εκρηκτικό, απρόβλεπτο Ουρανό στον Κριό. Κάποιο συμβάν πυροδοτεί εξελίξεις;  Μία τυχαία συνάντηση εξελίσσεται σε κάτι πάρα πολύ καυτό; Οι ίδιες οι καταστάσεις σας προδίδουν; Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους.

Καρκίνος
Ξαφνικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας, και όχι απαραιτήτως θετικά με την πανσέληνο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό, Καρκίνε! Σίγουρα καλό είναι να προσέχεις τη γλώσσα σου και τη συμπεριφορά σου αυτές τις μέρες – δεν βλάπτει να κάνεις πως δεν είδες ή πως δεν άκουσες, αντίθετα, σε καλό θα σου βγει. Να θυμάσαι πως αυτές τις μέρες η βιασύνη είναι εχθρός σου – αλλά ταυτόχρονα είναι και πάρα πολύ δύσκολο να την αποφύγεις!

Λέων
Το πάθος, η βιασύνη, η απόλυτη ανάγκη φυγής είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών, Λιοντάρι. Η πανσέληνος στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό είναι απαγορευτική για ταξίδια ή έναρξη σπουδών, αλλά ενδέχεται να φέρνει μία εξαιρετική είδηση στα ερωτικά σου, ιδίως αν η καρδιά σου χτυπά για κάποιον ξένο, ή για κάποιον που μένει μακριά σου – σε άλλη πόλη, κλπ. Γενικά, η έλξη για το διαφορετικό θα είναι κεραυνοβόλα, το ίδιο και οι αλλαγές που δρομολογείς.

Παρθένος
Ένα ξαφνικό συμβάν που έχει να κάνει με χρήματα που διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλους δεν είναι διόλου απίθανο με την πανσέληνο στον Κριό να συντελείται σε σύνοδο ακριβείας με τον Ουρανό. Κάποιο έκτακτο συμβάν με θέματα χρεών, κληρονομικών, δανείων; Κάποια ξαφνική ρήξη ή καυγάς με τον άνθρωπο που μοιράζεσαι από κοινού έξοδα; Ό,τι και να είναι, το βέβαιο είναι πως θα σε ταράξει – ψυχραιμία όμως! Τα Ουράνια γεγονότα έχουν ένταση, όχι όμως και διάρκεια…

Ζυγός
Η πανσέληνος στις 16 του μήνα συντελείται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, σε σύνοδο με τον εκρηκτικό, επαναστατικό, ρηξικέλευθο Ουρανό. Αυτή η αστρολογική συγκυρία έχει δύο πιθανές αναγνώσεις. Ή πρόκειται για μία έντονη, κεραυνοβόλα νέα ερωτική γνωριμία με εκρηκτική αρχή και ραγδαία εξέλιξη, ή για έναν επεισοδιακό χωρισμό από μία επίσημη σχέση ή γάμο, με όλα τα παρελκόμενα! Όπως και να έχει, θα ευγνωμονείς την ενέργεια και την ανατροπή του Ουρανού νωρίτερα από όσο νομίζεις!

Σκορπιός
Μία εκκρεμότητα κλείνει και ησυχάζεις, Σκορπιέ, κλείνει όμως με πολύ εντυπωσιακό και θεαματικό τρόπο, ανέλπιστα και σχεδόν ως από μηχανής Θεός. Η πανσέληνος της 16 του μήνα σε σύνοδο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ένα έκτακτο δελτίο θυέλλης στην εργασιακή σου καθημερινότητα, μπορεί όμως μια χαρά να φέρει και θυελλώδες αίσθημα εντός χώρου εργασίας με πολύ ραγδαία εξέλιξη!

Τοξότης
Ο έρωτας είναι εδώ και είναι κεραυνοβόλος, Τοξότη. Η πανσέληνος τις 16/10 συντελείται στην καρδιά του Κριού και σε σύνοδο με τον Ουρανό του ξαφνικού, του κεραυνοβόλου, του ασυνήθιστου και του αναπάντεχου. Σε απλή μετάφραση «δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθε» - δεν είναι κακό, δεν είναι καθόλου κακό. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης κάτι περισσότερο από πιθανή αν δεν προσέχεις!

Αιγόκερως
Τα θεμέλια σπιτιού και οικογένειας σείονται, και αυτόη πανσέληνος στον Κριό που συντελείται σε σύνοδο με τον Ουρανό δεν το κάνει καθόλου εύκολο ή καλύτερο. Μία λέξη, ένα συμβάν, αρκούν για να πυροδοτήσουν την από καιρό τεταμένη κατάσταση. Πρόσεχε πάρα πολύ τι λες, γιατί μία κουβέντα παραπάνω είναι απολύτως ικανή να δημιουργήσει μη ανατρέψιμα δεδομένα!

Υδροχόος
Η επικοινωνία σου είναι …ηλεκτροφόρα, με την πανσέληνο στον τομέα αυτό να κάνει σύνοδο και μάλιστα ακριβείας με τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό. Το μήνυμα των ημερών είναι α) να είσαι ειλικρινά και ανεπιτήδευτα ο εαυτός σου, χωρίς όμως αυτό να το τρίβεις επιθετικά στα μούτρα των άλλων και β) να προσπαθείς να μιλάς και να επικοινωνείς στους άλλους τα συναισθήματα και τις ιδέες σου ακριβώς όπως θα ήθελες να το κάνουν και προς εσένα.

Ιχθείς
Μία βόμβα μεγατόνων στον τομέα των χρημάτων είναι η πανσέληνος στις 16 του μήνα, σε σύνοδο με τον παρορμητικό, απρόβλεπτο Κριό. Ναι, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ανέλπιστα έσοδα ή κέρδη – εξίσου εύκολα όμως θα μπορούσε να σηματοδοτεί μεγάλη ζημία από απρόσεκτες κινήσεις και ασυλλόγιστα έξοδα. Χρειάζεται πάρα πολλή προσοχή!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.