ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα επιδιώξουμε αυτοδυναμία»

Ασημακοπούλου: Θα ήταν ανεύθυνο να μην ζητά εκλογές η ΝΔ

Χαιρετίζει τη συνεργασία με τη Δράση, η βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, δηλώνοντας, στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «η συμφωνία αλήθειας της ΝΔ εκεί ακριβώς αποσκοπεί».

Σύμφωνα με την τομεάρχη της ΝΔ Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης «είναι θετικό όταν πολιτικά πρόσωπα και κινήσεις δηλώνουν ότι ενστερνίζονται τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ».

Ερωτηθείσα για το αν η συνεργασία Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ δυσκολέψει τυχόν μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ, η κ. Ασημακοπούλου υποστηρίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η ΝΔ θα επιδιώξει αυτοδυναμία», λέγοντας, ωστόσο, ότι «η οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία δεν εξαρτάται από την ανθρωπογεωγραφία του άλλου κόμματος αλλά από το αν υπάρχει σύγκλιση».

Μιλώντας για τις καταγγελίες της ΝΔ για προσλήψεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής της ΝΔ υπογραμμίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τα περί δήθεν απολύσεων από τη ΝΔ είναι ένα ψέμα ξεθωριασμένο».

Αναφερόμενη στην απαίτηση της ΝΔ για εκλογές η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου υποστηρίζει ότι «θα ήταν ανεύθυνο η ΝΔ να μην ζητάει εκλογές το συντομότερο», ενώ εκφράζει τις ανησυχίες της για το «εάν η κυβέρνηση Τσίπρα τινάξει τη χώρα στον αέρα με την ιδεοληψία, τις αυταπάτες και την εξοργιστική ανικανότητα» όπως αναφέρει, στη συνέντευξής της.

Ερωτηθείσα για το «αν η κυβέρνηση ΝΔ προτίθεται να κάνει μονομερείς ενέργειες προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμά της», απαντά ότι «η όποια ενέργεια αξιολογείται από το αποτέλεσμα από το οποίο εξαρτάται και η αξιοπιστία απέναντι στους δανειστές σε σχέση με την τήρηση της συμφωνίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.