ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα προημιτελικά ΠΑΣ και ΑΕΛ

Με επιβλητική εμφάνιση ο ΠΑΣ όχι μόνο ανέτρεψε το 1-0 του Λεβαδειακού από το πρώτο ματς αλλά πέτυχε και μεγάλη νίκη με 4-0 για να πάρει την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου.

Οι Ηπειρώτες ήταν φανερά καλύτεροι σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στην ανατροπή με τέρματα του Τζημόπουλου (31'), Κόντε (38' και 79') και Γαρουφαλιά (92').

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μπερτρά, Βιντάλ, Κόντε.

Λεβαδειακός: Σωτηρίου, Ντιογκό, Ζοάο Φαβάρο, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Αντιλεού, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης

Στα Πηγάδια η Ξάνθη νίκησε 2-0 την ΑΕΛ η οποία όμως πήρε την πρόκριση με το 3-0 του πρώτου αγώνα. Τα γκολ των Ακριτών πέτυχαν ο Μελιόπουλος στο 27' και ο Σιλά στο 62'

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβαρνάς, Μελιόπουλος, Σιλά, Καμαρά (46' Ντε Λούκας), Μεχία, Φασίδης (62' Τριάδης), Τζουρίτσκοβιτς, Κίκε (54' Γέντρισεκ), Κάστρο.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Καρατάσιος, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Κριζμάν (65' Ρέντζας), Λεοζίνιο (56' Μιλοσάβλιεφ), Ντέλετιτς, Περόνε (69' Ναζλίδης)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.