ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτά που λένε (σ.σ. οι μάρτυρες) δεν μπορούν να αποδειχθούν»

Δημήτρης Καμμένος για Novartis: Δεν προκύπτει εμπλοκή πολιτικού

Στην υπόθεση της Novartis αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν προκύπτει ότι έχουν φύγει λεφτά από κάποιον άνθρωπο της Novartis και να έχουν πάει σε κάποιον πολιτικό. Το σκάνδαλο υπάρχει. Υπήρχε σκάνδαλο χρηματισμού χιλιάδων γιατρών με υλικών ή άυλων τρόπων. Υπάρχει λογαριασμός στην Ελβετία της Novartis που έχουν δοθεί χρήματα σε γιατρούς» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή SBC Life.
Και συμπλήρωσε: «Όσα έχω διαβάσει από τη δικογραφία δεν υπάρχει απόδειξη για μαρτυρίες κατά των πολιτικών και δεν υπάρχει η πληροφόρηση για το πού οι άνθρωποι αυτοί έχουν αυτή την γνώση. Αυτά που λένε δεν μπορούν να αποδειχθούν. Είναι μεγάλη υπόθεση, που σαφώς μπορούν να προκύψουν και άλλα στοιχεία. Τα αδικήματα έχουν διαγραφεί, αν υπάρχει κάτι θα πάει στο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, που δεν υπάρχει διαγραφή. Οπότε θα τους κυνηγήσουμε. Θα τους πάρουμε το κεφάλι, που λέει ο λαός».

«Με όσα στοιχεία υπάρχουν αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας δόλος ή σκοπιμότητα από πολιτικό. Απ' ό,τι προκύπτει από το FBI, οι μάρτυρες είναι στελέχη της Novartis. Όπως περιγράφονται αυτές οι καταστάσεις, μου μοιάζει ότι υπάρχουν κάποια εσωτερικά θέματα στη Novartis. Δηλαδή, φαίνεται να ξεπλένονται χρήματα εντός της Novartis και να έχει ξεσπάσει όλη αυτή η ιστορία. Οι μάρτυρες ήθελαν να αποποιηθούν δικές τους ευθύνες και να πετάξουν την μπάλα στην κερκίδα. Νομίζω πως η υπόθεση θα γυρίσει στον εισαγγελέα και δεν θα γίνει προκαταρκτική επιτροπή στη Βουλή» τόνισε ακόμη.

«Ο Πολάκης ως γιατρός γνώριζε το θέμα πριν. Δεν μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στον φάκελο» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.