ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Φράουλες με επικάλυψη σοκολάτας

 

Υλικά

  • 110 γρ. σκούρα σοκολάτα (60% έως 70%), ψιλοκομμένη
  • ½ φλ. αλατισμένα καβουρδισμένα φιστίκια, ψιλοκομμένα
  • 12 μεγάλες φράουλες, με το κοτσάνι

Εκτέλεση

Στρώνουμε σε ένα ταψί αλουμινόχαρτο.

Τοποθετούμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ και τη λιώνουμε σε μπεν μαρι.

Μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

Αφαιρούμε προσεκτικά το μπολ και αφήνουμε τη σοκολάτα να κρυώσει για περίπου 5 λεπτά.

Τοποθετούμε τα φιστίκια σε ένα μικρό μπολ.

Στη συνέχεια, παίρνουμε μία μία τις φράουλες και κρατώντας τες από το κοτσάνι, τις βουτάμε στην σοκολάτα, καλύπτοντας περίπου τα δύο τρίτα.

Αμέσως μετά τις βουτάμε στο μπολ με τα φιστίκια.

Βάζουμε τις φράουλες στο ταψί με το αλουμινόχαρτο και τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι η σοκολάτα να σταθεροποιηθεί, για περίπου 10 λεπτά.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.