LIFESTYLE

Η συνέντευξη του ζευγαριού

Τζορτζ Κλούνεϊ - Αμάλ Αλαμουντίν: Φιλοξενούν πρόσφυγα στο σπίτι τους και τον βοηθούν να σπουδάσει

O Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Το ζευγάρι σε μια από τις σπάνιες συνεντέυξεις που δίνει αποκάλυψε ότι στο σπίτι του στις ΗΠΑ φιλοξενεί ένα πρόσφυγα Γιαζίντι από το Ιράκ.

«Είχα το προνόμιο να εκπροσωπώ έναν αριθμό Γιαζίντι που έχουν πέσει θύματα της γενοκτονίας που διαπράχθηκε από το Ισλαμικό Κράτος τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι γνώρισα τον Χασίμ Αβντάλ», δήλωσε σε συνέντευξή της μέσω Skype η Αμάλ στον Ντέιβιντ Λετερμαν. Το θέμα προβλήθηκε από την εκπομπή «My Next Guest Needs No Introduction» στο CBS.

«Όταν τον γνώρισα θυμάμαι ότι με συνεπήρε το θάρρος του, αλλά και το εκπληκτικό του πνεύμα και ο τρόπος που μιλούσε, ακόμα κι αφού είχε χάσει τα πάντα, μιλούσε για την επιθυμία του για δικαιοσύνη και όχι για εκδίκηση» συνέχισε η διάσημη δικηγόρος.

Αυτός είναι ο 24χρονος Χασίμ Αβντάλ που φιλοξενείται στο σπίτι των Κλούνεϊ στις ΗΠΑ

Οι Κλούνεϊ  μίλησαν και για το όνειρό του να σπουδάσει: «Μας είπε για το όνειρό του να σπουδάσει κάποια στιγμή στις ΗΠΑ και ήξερα ότι όλοι μας κάναμε την ίδια σκέψη: ‘Ίσως και να μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε σε αυτό».

Ο Αβντάλ είναι τώρα φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο και ζει στο σπίτι της Αμάλ και του Τζορτζ στην Αουγκούστα του Κεντάκι. «Έζησε και ήρθε στην Αμερική. Πέρασε όλους τους ελέγχους και τελικά κατάφερε να σπουδάσει».

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι έδωσε 20 εκατομμύρια δολάρια στο δικό τους ίδρυμα «Clooney Foundation for Justice» για τη βοήθεια των προσφύγων αναφορικά με τη στέγαση και την εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.