ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μικροένταση στη συνέντευξη Τύπου UEFA/FIFA

Όσοι παρακολούθησαν τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ από πλευράς UEFA/FIFA δεν πρέπει να έγιναν σοφότεροι όσον αφορά το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ είπε αυτά που γνωρίζαμε. Πως οι παράγοντες σε συνεργασία με την ΕΠΟ θα πρέπει να πάρουν κι άλλα μέτρα. Αυτά τα μέτρα να εφαρμοστούν και στη συνέχεια η FIFA θα συνεδριάσει με σκοπό να εξετάσει την κατάσταση και να αποφασίσει κατά πόσο θα πέσει στο τραπέζι το Grexit.

 

Αν υπάρχει μία είδηση που μπορεί να βγει, είναι πως για πρώτη φορά ο εκπρόσωπος των FIFA/UEFA είδε με θετικό μάτι τη διακοπή για λόγους... ασφαλείας, ενώ ξεκαθάρισε πως αν δεν αλλάξουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα (δεν απάντησε παρά την επιμονή των δημοσιογράφων), τότε δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

 

Με την συνέντευξη Τύπου να έχει το χαρακτήρα του "μία από τα ίδια", ο κ. Χούμπελ ρωτήθηκε πως από τη στιγμή που δεν έχει να πει συγκεκριμένα πράγματα, γιατί δεν βγήκε απλά μία ανακοίνωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Τι απάντησε... αρχικά;

 

"Κρίναμε ότι ήταν η στιγμή να δώσουμε συνέντευξη Τύπου και να μιλήσουμε", στη συνέχεια όμως δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκεια του, αφού θεώρησε την ερώτηση... επιθετική και πέταξε το καρφί του.

 

"Η συμπεριφορά σας ίσως δείχνει τι δεν πάει καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν απειλεί την Ελλάδα, αλλά προειδοποιεί τι μπορεί να γίνει. Είμαστε εδώ στο πλαίσιο της εντολής που έχουμε λάβει. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε όσα έγιναν, όμως".

 

ΠΗΓΗ: contra.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.