ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από διαπληκτισμό

Η 16χρονη στη Βέροια μαχαίρωσε τον πατέρα της γιατί ήθελε να τη συνετίσει

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Βέροιας από την είδηση ότι μια ανήλικη κοπέλα μαχαίρωσε τον πατέρα της στην κοιλιά μετά από διαπληκτισμό που είχαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι μπροστά στα μάτια της μητέρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Κυριακής, στις 22.30 ένα 16χρονο κορίτσι μαχαίρωσε τον 58χρονο πατέρα του, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο 58χρονος πατέρας εξετάστηκε από γιατρούς του νοσοκομείου της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα και κατόπιν αποχώρησε, ενώ η 16χρονη κόρη του συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη ζει μαζί με τη μητέρα της και τα υπόλοιπα αδέρφια της γιατί οι γονείς είναι χωρισμένοι, ενώ έφευγε από το σπίτι πολύ συχνά χωρίς να δίνει σημεία ζωής και προκαλούσε διάφορα προβλήματα στο σπίτι και στα αδέρφια της.

Εξαιτίας αυτών η μητέρα θεώρησε σωστό να ζητήσει βοήθεια από τον πρώην άντρα της και πατέρα του παιδιού. Τον κάλεσε στο σπίτι για να συνετίσει την ατίθαση κόρη τους ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα.

Ο 58χρονος πήγε από το σπίτι όπου μένει η πρώην γυναίκα του με τα παιδιά και πάνω στην κουβέντα διαπληκτίστηκε με το 16χρονο παιδί του. Τότε η ανήλικη άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του πατέρα της.

Μετά το περιστατικό η 16χρονη συνελήφθη, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη. Οι γονείς της ζήτησαν την συνδρομή παιδοψυχίατρου για να εξετάσει την κοπέλα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.