Λαδώνουμε ελαφρά ένα σχαροτήγανο και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τον κόλιανδρο, τις πιπεριές τσίλι, το ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με αναδευτήρα.
Αλείφουμε τα λαβράκια και από τις δυο πλευρές με τη σάλτσα και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Περιχύνουμε τα λαβράκια με την υπόλοιπη σάλτσα και σερβίρουμε.
«Δώστε την πίστη της στην Αμερική»: ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα