Kαθαρίζουμε τα μήλα, αφαιρούμε τα σπόρια, τα τρίβουμε στον τρίφτη και τα στύβουμε πολύ καλά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα τριμμένα μήλα, το βούτυρο, την κανέλα, τα καρύδια και βράζουμε για 10 περίπου λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Αφήνουμε τη γέμιση στην άκρη να κρυώσει.
Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας ανοίγουμε τα 2 φύλλα ζύμης κουρού και χαράζουμε το καθένα σε 4 οριζόντια και 4 κάθετα μέρη, δημιουργώντας 16 ορθογώνια φύλλα ζύμης (32 συνολικά).
Βάζουμε λίγη γέμιση στο κέντρο κάθε κομματιού ζύμης, πιάνουμε τις 4 άκρες του, τις διπλώνουμε προς το κέντρο και τις πιέζουμε να κλείσουν σχηματίζοντας πουγκάκια.
Μεταφέρουμε τα πουγκάκια σε ρηχό ταψί ή λαμαρίνα και τα ψήνουμε για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Αφαιρούμε τα πουγκάκια από το ταψί, αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 5 λεπτά και σερβίρουμε με συνοδεία παγωτού βανίλιας.
Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα