ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης

Συνελήφθη 44χρονη που πουλούσε απομιμητικά προϊόντα

Για διάθεση και πώληση πλήθους απομιμητικών προϊόντων συνελήφθη στο Ηράκλειο 44χρονη Ελληνίδα και οι αρχές κατέσχεσαν χιλιάδες προϊόντα με πλαστά σήματα γνωστών εταιριών.

Πρόκειται για την Τρίτη περίπτωση εντοπισμού προίόντων απομίμησης στην Κρήτη, μέσα στην εβδομάδα από την αστυνομία, η οποία δραστηριοποιείται την περίοδο αυτή στο πλαίσιο καταπολέμησης του παραεμπορίου και της διακίνησης των συγκεκριμένων παράνομων προϊόντων.

Χθες το βράδυ οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στην πόλη του Ηρακλείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 34.000 τεμάχια με κλιμάκιο του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε συνεργασία με το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) Αττικής, με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, του Τελωνείο Ηρακλείου και με την υπηρεσιακή συνδρομή το Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε) Ηρακλείου. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 240.000 είδη απομιμητικών προϊόντων (υποδήματα, τσάντες, αξεσουάρ, αρώματα, γυαλιά κ.λ.π.) σε αποθηκευτικούς χώρους της 44χρονης με την οικονομική ζημιά των δικαιούχων των σημάτων να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των πενήντα εκατομμυρίων (50.000.000) ευρώ, ενώ τα διαφυγόντα κέρδη θα ξεπεράσουν τα 150.000 ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκαν 34.500 τεμάχια με πλαστά σήματα γνωστών εταιριών, 3.828 κουτιά συσκευασίας προϊόντων καθώς και κατάλογοι πώλησης των συγκεκριμένων προϊόντων.

Πηγή Φωτό: astynomia.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.