ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη

Ένταση ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο

Άναψαν τα αίματα μεταξύ μελών Συλλογικοτήτων και αστυνομικών κατά τη συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της οδού Μητροπόλεως 20.

Τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να εισβάλουν μέσα στο κτήριο, όπου βρίσκεται το συμβολαιογραφικό γραφείο. Παράλληλα, ζητούσαν επανειλημμένα να ανέβει η οφειλέτης Άννα Σφέτκου στο γραφείο της συμβολαιογράφου για τη διενέργεια του πλειστηριασμού.

«Σήμερα η Eurobank μου παίρνει το διαμέρισμα, που χρησιμοποιώ ως επαγγελματική στέγη χωρίς να έχει δικαστική απόφαση» δήλωσε η Άννα Σφέτκου, ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος για το οποίο διενεργείται σήμερα ηλεκτρονικός πλειστηριασμός.

«Πλήρωσα το 1/3 του δανείου και λόγω της κρίσης βρέθηκα σε δεινή θέση», συμπλήρωσε. Η οφειλέτης τόνισε πως ήθελε να παραστεί στη διενέργεια του πλειστηριασμού προκειμένου να εξηγήσει στη συμβολαιογράφο τους λόγους που δεν δύναται να πληρώσει. Γνωρίζω πως έχει τη δυνατότητα να επικαλεστεί λόγους ανωτέρας βίας και να μην προχωρήσει τον πλειστηριασμό, όμως μου έκλεισε τις πόρτες και αυτό είναι άδικο», κατέληξε η κ. Σφέτκου.

Τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων διαμαρτύρονται για τη διενέργεια 37 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο πλειστηριασμός εις βάρος της Άννας Σ. μέλος του Συντονισμού για διαμέρισμα 75 τμ. που χρησιμοποιεί ως επαγγελματική στέγη.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.