ΕΛΛΑΔΑ

Την αποπομπή των επικεφαλής των δύο νοσοκομείων

ΝΔ: Να «πέσουν κεφάλια» για το σκάνδαλο με τα αντικαρκινικά φάρμακα

Την αποπομπή των επικεφαλής των δύο νοσοκομείων στα οποία εξελίχθηκε το πρωτοφανές σκάνδαλο υπεξαίρεσης αντικαρκινικών φαρμάκων, που προκάλεσε ζημία 25 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο, ζητεί η Νέα Δημοκρατία, μέσω του τομεάρχη υγείας, βουλευτή Επικρατείας, κ. Βασίλη Οικονόμου.

"Το μεγάλο σκάνδαλο υπεξαίρεσης αντικαρκινικών φαρμάκων από δύο δημόσια νοσοκομεία προκάλεσε ζημία 25 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο, αλλά το πλέον θλιβερό είναι ότι εκατοντάδες ασθενείς με καρκίνο στερήθηκαν τα φάρμακά τους, με κίνδυνο της ζωής τους" αναφέρει η ανακοίνωση του τομεάρχη υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Και συνεχίζει: "Δυστυχώς, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας συνεχίζει να αποφεύγει να αποδώσει ευθύνες στις διοικήσεις των νοσοκομείων και να λάβει αυστηρά μέτρα για τον έλεγχο της σωστής και διαφανούς λειτουργίας των νοσοκομειακών φαρμακείων. Η περαιτέρω παραμονή, όμως, των ανίκανων, κομματικά τοποθετημένων διοικήσεων των νοσοκομείων στα οποία εξελίχθηκε το πρωτοφανές αυτό σκάνδαλο, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Απαιτείται εδώ και τώρα η αποπομπή τους".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.