ΕΛΛΑΔΑ

70χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών

Ζάκυνθος: Γνώριζε τον δολοφόνο του ο συνταξιούχος ταχυδρόμος

Γνωστός του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρομικού και πατέρα τεσσάρων παιδιών φαίνεται πως ήταν ο άνθρωπος που τον δολοφόνησε εν ψυχρώ μέσα στο κλειστό φορτηγάκι του στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου– Βολικών, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι το όχημα βρισκόταν εν κινήσει όταν πυροβολήθηκε ο οδηγός.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εκτιμούν ότι το θύμα σταμάτησε οικειοθελώς, ίσως μάλιστα να είχε ραντεβού με τον μετέπειτα δολοφόνο του, καθώς το φορτηγάκι βρέθηκε σταματημένο στην άκρη του δρόμου. Την εκδοχή αυτή ενισχύει η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, γιατί δεν προσπάθησε να βάλει μπροστά όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του στο παράθυρο του οδηγού. Γι’ αυτό φέρει τραύματα από τα σκάγια στις παλάμες, εκτός από αυτά στο πρόσωπο και τον θώρα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του.

Το ενδεχόμενο της ληστείας αποκλείστηκε, καθώς πάνω στο νεκρό βρέθηκαν βουλγαρικά και ρουμανικά χαρτονομίσματα. Οι αστυνομικοί εστιάζουν τώρα σε τυχόν παλιές διαφορές του πρώην ταχυδρομικού, που τους είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ποινικό αδίκημα. Ένας 60χρονος προσήχθη στο πλαίσιο της προανάκρισης, αλλά αρνήθηκε κάθε σχέση με την δολοφονία.

Οι καταθέσεις που έδωσαν άτομα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, δεν φώτισαν το κίνητρο του εγκλήματος αφού κανείς δεν γνώριζε αν είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον. Ο άτυχος 70χρονος είχε χάσει πριν από ενάμισι χρόνο την τρίτη σύζυγό του και μεγάλωνε μόνος του τα δυο ανήλικα παιδιά τους, ένα 10χρονο κοριτσάκι και ένα αγοράκι 7 χρόνων, ενώ είχε άλλα δυο παιδιά από τους δυο προηγούμενους γάμους του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.