ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την νέα άδεια Κουφοντίνα

Μπακογιάννη: 11 εν ψυχρώ δολοφονίες "ξεπεράστηκαν" με μια απεργία πείνας

Σε 21 λέξεις συμπυκνώνει την οργή της στη νέα άδεια -τρίτη, κατά σειρά- που χορηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η Ντόρα Μπακογιάννη. Παράλληλα, η κ.Μπακογιάννη κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση ότι υποχώρησε στον εκβιασμό του Κουφοντίνα δια της απεργίας πείνας και των επιθέσεων του Ρουβίκωνα. Όπως λέει, οι «11 πισώπλατες, εν ψυχρώ δολοφονίες "ξεπεράστηκαν" από μια απεργία πείνας και μια διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα. Και όλα αυτά επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε από την ίδια την κ.Μπακογιάννη, που είδε τον σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, Παύλο Μπακογιάννη να πέφτει νεκρός από το χέρι του «Λουκά» της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, τον Σεπτέμβριο του 1989: Τα αρχικά «ΝΜ» στις αναρτήσεις της δηλώνουν ότι τις έχει κάνει η ίδια και όχι ο συνεργάτης της που χειρίζεται τους λογαριασμούς της στα social media.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά την έξοδο του Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού, σήμερα το πρωί, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης είχε προχωρήσει σε μια οργισμένη ανάρτηση, στην οποία επίσης μιλούσε ουσιαστικά για εκβιασμό και υποχώρηση της κυβέρνησης μετά την απεργία πείνας του ισοβίτη τρομοκράτη και τιο μπαράζ επιθέσεων που εκδηλώθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης προς αυτόν. Ειδικότερα, ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε: «Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια “απεργία πείνας” ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη και να σηκώσουν και κανένα πανό. Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται» .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.