ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αξίζει να ασχοληθείς;

Tι είδους άντρες κυκλοφορούν στις εφαρμογές για γνωριμίες;

Mπήκα στη διαδικασία να κάνω ένα λογαριασμό σε ένα από τα πιο δημοφιλή date applications για να δω τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί μέσα ή για να το θέσω καλύτερα, πως συμπεριφέρεται, αφού οι άνθρωποι που υπάρχουν σε αυτές τις εφαρμογές, είναι οι ίδιοι που κυκλοφορούν και στον έξω κόσμο, απλώς μάλλον πίσω από τα κινητά τους λανσάρουν μια κάπως διαφορετική εκδοχή του εαυτού τους.

Αν λοιπόν είσαι ελεύθερη, ψάχνεις έναν τρόπο να κάνεις γνωριμίες και έχεις αποφασίσει να φτιάξεις λογαριασμό σε ένα date app, αυτό το άρθρο μάλλον θα σου φανεί χρήσιμο.

Αν δεν σε ενοχλεί οι άντρες που θα γνωρίσεις να είναι δεσμευμένοι και να ψάχνουν μόνο σεξ ή αδέσμευτοι και να ψάχνουν πάλι το ίδιο, τότε μάλλον είσαι στο σωστό μέρος. Οι περισσότεροι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα είναι ξεκάθαροι από τις πρώτες κιόλας λέξεις που θα ανταλλάξετε. Αν επίσης δε σε ενοχλεί οι άντρες που θα γνωρίσεις να λένε αρκετά ψέμματα για τους εαυτούς τους γιατί θέλεις να πεις ψέμματα κι εσύ για τον δικό σου, πάλι είσαι στο σωστό μέρος. Γενικά μέσα σε αυτό το περιβάλλον οι άνθρωποι αναζητούν κυρίως είτε την επιβεβαίωση είτε την ηδονή με αποτέλεσμα να γίνονται πιο επιθετικοί σεξουαλικά με τον απέναντι βγάζοντας μια hardcore εκδοχή του εαυτού τους προστατευμένοι μέσα από την απόσταση και την απρόσωπη επαφή.

Αν απλά θέλεις να κάνεις σεξ με κάποιον τέτοιον τύπο χωρίς πολλά πολλά νομίζω πως αυτή η διαδικασία είναι ιδανική.

Αδιαμφισβήτητα οι εφαρμογές αυτές είναι πολύ έξυπνες και πολύ καλά σχεδιασμένες. Τα date apps αυτά κάθε αυτά είναι όσο το δυνατόν καλύτερα διαμορφωμένα για να διευκολύνουν τους χρήστες τους. Το κοινό όμως τα χρησιμοποιεί χωρίς πολύ συναίσθημα και όπου λείπει το συναίσθημα ενώ επίσης απουσιάζει και η πολύ λογική τα πράγματα δυσκολεύουν. Η τεχνολογία άλλωστε είναι πάντοτε στη διάθεση του ανθρώπου, από μόνη της δε μπορεί να είναι ούτε καλή ούτε κακή.Κρίμα πάντως, γιατί οι δυνατότητες και οι παροχές αυτών των εφαρμογών είναι εκπληκτικές και ενώ η επιστήμη βοηθάει στο να πάμε μπροστά οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν για να πάμε πίσω.

Είδα λοιπόν προφίλ υποψηφίων τα οποία για εμένα ήταν το λιγότερο αψυχολόγητα, όπως:

Φωτογραφίες στις οποίες δε φαίνονταν. (;) Φωτογραφίες με τις γυναίκες τους. (!). Φωτογραφίες που έβλεπες παραπάνω από δυο άτομα (;!). Φωτογραφίες τους μόνο με γυαλιά ηλίου (…) Φωτογραφίες ηθοποιών του Hollywood, μοντέλων, τραγουδιστών ακόμη και προέδρων ποδοσφαιρικών ομάδων και όχι τις δικές τους (lol). Φωτογραφίες με ρητά τύπου Δεγαμινιώτη (.) Προφίλ χωρίς φωτογραφίες (-). Aν εσείς μπορείτε και θέλετε να γνωρίσετε κάποιον μέσω αυτών των φωτογραφιών τότε αυτά τα date app είναι και πάλι φτιαγμένα για εσάς.

Όσο για εκείνους που διατηρούν μέσα σε αυτές τις εφαρμογές ένα σχεδόν φυσιολογικό προφίλ οι περισσότεροι είναι τύπου “Gia sou moraki ti kanis eisai poli omorfi theleis na perasoume kala xoris desmeuseis” και κάποιοι άλλοι αφού ανταλλάξεις μερικά τυπικά μηνύματα σου λένε να μιλήσετε μέσω Facebook όπου έχουν φωτογραφία προφίλ με τη γκόμενά τους και relationship status “σε σχέση”. Ασχολίαστο.

Κανείς δε λέει ότι δε μπορεί να υπάρξει και ωραίος κόσμος- είτε γυναίκες είτε άντρες- με θετικές προθέσεις και όμορφα κίνητρα μέσα στα συγκεκριμένα applications, όμως φάνηκε να είναι λιγότερος από την πλειοψηφία. Προσωπικά είδα κάποιους φίλους και γνωστούς μου με τους οποίους δεν είχα συζητήσει ποτέ το συγκεκριμένο θέμα, ότι δηλαδή διατηρούν προφίλ μέσα σε μια τέτοια εφαρμογή. Γνωρίζοντας λοιπόν ένα μικρό δείγμα από αυτούς προσωπικά όπως είπα, θεωρητικά μπορεί κάποιος να βρει και το match του στ΄αλήθεια, αφού οπωσδήποτε μπορούν να γίνουν και αξιόλογες γνωριμίες εκεί μέσα αν ο αλγόριθμος βοηθήσει και το γούστο ταιριάξει. Επομένως ναι γιατί ότι, το date app μπορεί να λειτουργήσει και για εσένα που αναζητάς κάτι παραπάνω από σκέτο σεξ.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.