ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Για την προώθηση του προορισμού

Ξένοι δημοσιογράφοι στην Αλόννησο για την προβολή της

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δράσεις προβολής του δήμου Αλοννήσου προκειμένου να πετύχει αύξηση της τουριστικής κίνησης κυρίως από τις αγορές του εξωτερικο. Στο πλαίσιο αυτό, μετά από προσπάθειες του δήμου, ξένοι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν το νησί, οι οποίοι και ξεναγήθηκαν στα γραφικά χωριά καθώς και σε πλήθος παραλιών, δοκίμασαν τα ιδιαίτερα τοπικά εδέσματα, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά με το θαλάσσιο πάρκο και το εύρος δραστηριοτήτων που προσφέρει ο τόπος.

Την αρχή έκαναν Ολλανδοί δημοσιογράφοι, οι οποίο υλοποίησαν αφιέρωμα στο περιοδικό – ταξιδιωτικό οδηγό "Reisgids" που είναι το επίσημο μέσο του Συνδέσμου Καταναλωτών Ολλανδίας. Παράλληλα, κατέφθασε και δημοσιογραφική αποστολή για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το τουριστικό «προϊόν» της Αλοννήσου, με στόχο τη δημιουργία αφιερώματος στο διεθνή δημοφιλή διαδικτυακό τόπο του "Vanity Fair" Ιταλίας.

Το ενδιαφέρον από έγκριτα ΜΜΕ όμως, για το νησί με το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης δεν σταμάτησε εδώ, καθώς το νησί επισκέφθηκε και Γαλλίδα δημοσιογράφος, προκειμένου να υλοποιήσει αφιέρωμα στην "ActuCote Toulouse", καθιερωμένη εφημερίδα της Τουλούζης με 48.000 συνδρομητές, τον ιστότοπο της εφημερίδας με ένα εκατομμύριο επισκέπτες μηνιαίως, την εξειδικευμένη ιστοσελίδα Neoplanete για τον πράσινο τουρισμό και το περιοδικό που διαμορφώνει ταξιδιωτικές τάσεις "FlyandGo", που διανέμεται σε όλα τα αεροδρόμια της Νότιας Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.