ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο δελτίο του Alpha

Θεοδωράκης: Ο σχεδιασμός του Τσίπρα πιστεύω πως είναι να πάει σε εκλογές τον Μάιο

Για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής και την αποχώρηση του Ποταμιού από την «κοινοπραξία» των δυνάμεων του Κέντρου, μίλησε στο δελτίο του Alpha ο Σταύρος Θεοδωράκης, εκτιμώντας ότι λόγω -και- του Σκοπιανού, «ο σχεδιασμός του Αλέξη Τσίπρα είναι να πάει σε εκλογές τον Μάιο».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι στο συνέδριο που θα οργανώσει το κόμμα του, δεν θα γίνει για να αποφασιστεί αν θα διαλυθεί ή όχι, αλλά θα έχει τη μορφή της επανεκκίνησης και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία. «Δεν θα κάνουμε συνέδριο για να αποφασίσουμε αν θα διαλυθούμε ή όχι. Για επανεκκίνηση θα γίνει. Προφανώς και θα τεθεί θέμα ηγεσίας. Ανοικτό να μην είμαι υποψήφιος για πρόεδρος. Έχω πει ότι έχω τη βασική ευθύνη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τις επόμενες κινήσεις του, δήλωσε ότι «ο κ. Καμμένος έχει κάθε μήνα άλλη άποψη» και πρόσθεσε ότι «αυτό που έχει σημασία είναι το τι θα κάνει ο Τσίπρας. Ο σχεδιασμός του κ. Τσίπρα πιστεύω πως είναι να πάει σε εκλογές τον Μάιο».

Μιλώντας για την πρόσφατη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων για το όνομα της γειτονικής χώρας, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι «πρέπει να δούμε τι θα κάνουν οι Σκοπιανοί. Έχω πει ότι πρέπει να δοθεί μία λύση. Δεν είναι η καλύτερη συμφωνία, αλλά ήμασταν από παντού πιεσμένοι. Εμείς θα αποφασίσουμε στη λογική λύσης του προβλήματος, για να μην περάσει στις επόμενες γενεές. Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν θα λυθεί από αυτή τη βουλή. Ίσως ο κ. Τσίπρας να επιλέξει λύση από την επόμενη βουλή. Να έχει πρόσφατη νομιμοποίηση. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε δίλημμα. Ακόμα και αν περάσει η συμφωνία στη Βουλή, την επόμενη μέρα δεν θα έχει πλειοψηφία η κυβέρνηση, με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ. Έχω πει, ότι το Ποτάμι δεν θα είναι αυτό που θα καλύψει το κενό».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ααναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον Οικονομικό Επίτροπο της ΕΕ, Πιέρ Μοσκοβισί και τα υψηλά πλεονάσματα που έχει αναλάβει να παρουσιάζει η Ελλάδα στον ισολογισμό της: «Μου είπε ότι τα πέντε χρόνια είναι εξασφαλισμένα. Μετά θα είμαστε αρκετά μεγάλοι για να ξαναδούμε κάποια πράγματα».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα μελλοντικά σχέδια του Ποταμιού και την ενδεχόμενη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση, τόνισε ότι «το Ποτάμι δεν θέλει να υπάρχει ακυβερνησία. Έχουμε επτά συγκεκριμένα ζητήματα και με αυτά θα προσέλθουμε στη συζήτηση και έτσι θα στηρίξουμε είτε με ανοχή είτε με συμμετοχή στην κυβέρνηση»

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. geo 8:39 04/07/2018

    Τι ήθος η Μαρίνα .Εκλογές να γυρίσει ο Αδωνις ο Βορίδης ο Παπαγεωργόπουλος, ο Μαντελης και όλοι όσοι μας έσωσαν. Οσο για τους μετανάσρες σαν καλοί χριστιανοί που είμαστε ας πνιγούν. Προφανώς ειρωνεύομαι. Ας είμαστε λίγι νηφάλιοι και σοβαροί και λιγότερο πορωμένοι

    • MARINA. 20:56 04/07/2018

      Ξεκινώ από αυτό που είπες.Προτιμώ να πνιγούν αυτοί που έρχονται εδώ σαν εισβολείς, παρά να μας πνίξουν, να μας κλέψουν και να μας σκοτώσουν.Δεν γυρίζω και το άλλο μάγουλο γιατί απλά χριστινός δεν σημαίνει ότι είμαι και μαλ..ας. Όσο για την άθλια κυβέρνηση της καρπαζιάς, είδαμε πώς μας έσωσαν ψηφίζοντας στα τέσσερα τα μνημόνια της Μέρκελ και διατηρώντας τον ΕΝΦΙΑ και όλες τίς έκτακτες εισφορές και φόρους των προηγούμενων, προσθέτοντας και άλλα.Ό Τσίπρας είναι ένας καραγκιόζης και ο Καμμένος ένας φασίστας.Ό Ελληνικός λαός στην μεγάλη του πλειοψηφία βαρέθηκε τους ψεύτες και τους προδότες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.Μόνο μίσος υπάρχει γιά το κάθε κάθαρμα αυτής της βρώμικης κυβέρνησης.Κυριολεκτικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι οι πρόθυμες που..νες της Μέρκελ και του Τράμπ.Έτσι απλά και Ελληνικά.Είσαι πιά μειοψηφία όπως και οι αλήτες που εσύ υποστηρίζεις, οι δολοφόνοι του Ελληνικού λαού.

  2. MARINA. 5:55 04/07/2018

    Δεν θα τον αφήσει ο Ελληνικός λαός τον αλήτη να φτάσει μέχρι το Μάιο.Μας έπνιξε στην ανεργία, στα μνημόνια και στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες το κάθαρμα.Εκλογές τώρα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.