ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε με ελικόπτερο στο νησί

Τσίπρας: Η άφιξη στην Ιθάκη δεν είναι και το τέλος της περιπέτειας

Στο Βαθύ της Ιθάκης βρίσκεται από τις 11.20 ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μία ώρα νωρίτερα είχε προσγειωθεί με ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο της Ανωγής.

Ο πρωθυπουργός αυτή την ώρα βρίσκεται στο δημαρχείο του νησιού όπου έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Διονύση Στανίτσα, ενώ κατά την είσοδό του στο κτήριο άλλοι πολίτες τον χειροκρότησαν και άλλοι τον αποδοκίμασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί. Τον πρωθυπουργό συνοδεύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ η υποδοχή στο Βαθύ έγινε από τη βουλευτή Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Εμφανής στο νησί είναι και η παρουσία αστυνομικών και λιμενικών (δεν έχουν εμφανιστεί ωστόσο άνδρες των ΜΑΤ). Ο Αλέξης μετά τη συνάντηση με το δήμαρχο του νησιού Διονύση Στανίτσα, θα περπατήσει στην πόλη και θα συναντηθεί με φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ξενοδοχείο «Μέντωρ», το οποίο θα του παραθέσει ο δήμαρχος Ιθάκης.ithaki01

Η τελική ανακοίνωση για την «επίσκεψη» του Αλέξη Τσίπρα έγινε το πρωί της Τρίτης με μια λακωνική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει σήμερα στην Ιθάκη όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη».

ithaki-new-sim

Στις συσκέψεις της Ηρώδου Αττικού προκρίθηκε η πρόταση να μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας εκτός Μεγάρου Μαξίμου, για την ανακοίνωση του τέλους της οκταετούς μνημονιακής περιπέτειας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.