ΕΛΛΑΔΑ

Στην κοινότητα Κουρτάκι του Δήμου Άργους- Μυκηνών

Λεηλάτησαν δημοτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Άργος

Μετά τους βάνδαλους που έκλεψαν το ομοίωμα του νεογέννητου Χριστού από τη δημοτική φάτνη στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ανάλογο περιστατικό συνέβη και σε ένα χωριό της Αργολίδας, αλλά με λεία τα... στολίδια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι τοποθετημένο στην κεντρική πλατεία.

Η ασυνήθιστη κλοπή συνέβη στην κοινότητα Κουρτάκι του Δήμου Άργους- Μυκηνών, μόλις δυο ημέρες μετά την εκδήλωση για τα παιδιά του χωριού. Το πρωί της Τετάρτης, όσοι πήγαν να καμαρώσουν το δέντρο στην πλατεία έμειναν άφωνοι, βλέποντάς το γυμνό από τα στολίδια του! Αμέσως, έφεραν στη μνήμη τους την πυρκαγιά που είχε καταστρέψει πέρυσι τέτοιες ημέρες το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ίδια πλατεία και είχε αποδοθεί σε βραχυκύκλωμα.

Όμως, μετά τον τελευταίο βανδαλισμό, όλοι σκέφτονται ότι και η περυσινή πυρκαγιά μπορεί να μην ήταν τυχαίο περιστατικό. Πάντως, ο πρόεδρος της κοινότητας Θεόδωρος Δαγρές που μίλησε στις argolikeseidhseis.gr, διαβεβαίωσε ότι το δέντρο θα στολιστεί ξανά, σε πείσμα των δραστών και για να χαρούν τα παιδιά του χωριού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.