ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σοκολατάκια με ρόδι, κανέλα και χοντρό αλάτι

Μία εξαιρετική συνταγή για σοκολατάκια με ρόδι, κανέλα και χοντρό αλάτι.

Υλικά

  • 300 γρ .σοκολάτα κουβερτούρα (280 γρ. σε κομμάτια + 20 γρ. σε τρίμματα)
  • 1 ρόδι, τους σπόρους
  • ½ κ.γ. κανέλα
  • αλάτι χοντρό

Εκτέλεση

Λιώνουμε σε μπεν μαρί 280 γρ. σοκολάτας.

Ανακατεύουμε συχνά με σπάτουλα, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο

Προσθέτουμε στη σοκολάτα τη μισή ποσότητα σπόρων ροδιού και την κανέλα.

Ρίχνουμε το μίγμα της σοκολάτας σε μικρές χάρτινες θήκες ψησίματος.

Πασπαλίζουμε με τα 20 γρ. τρίμματα σοκολάτας, το υπόλοιπο ρόδι, πιέζοντας τους σπόρους να βουλιάξουν λίγο στη σοκολάτα, και με το χοντρό αλάτι.

Τοποθετούμε τις χάρτινες θήκες σε μία πιατέλα ή ένα ταψί και βάζουμε στο ψυγείο, για 60 περίπου λεπτά, μέχρι να κρυώσει εντελώς η σοκολάτα.

Όταν τα σοκολατάκια έχουν σκληρύνει αρκετά, τα βγάζουμε από το ψυγείο, αφαιρούμε τις θήκες και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.