ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια αγροτική περιοχή

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης στη Ροδόπη

Σε μια αγροτική περιοχή της Ροδόπης έστησαν μπλόκο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής για να βάλουν στο χέρι τον μεταφορέα σημαντικής ποσότητας ηρωίνης, ενώ λίγο αργότερα έπεσε στα χέρια τους και ένας από τους δυο «εγκεφάλους» του κυκλώματος.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος Έλληνας ακινητοποιήθηκε, ερευνήθηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 106 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη τέσσερα κινητά, δυο κάρτες sim, 250 ευρώ και το όχημα του μεταφορά που συνελήφθη. Στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλη μια συσκευασία και ένα κουτί με ηρωίνη συνολικού βάρους 454 γραμμαρίων, 7,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα περίστροφο κρότου- λάμψης και 57 φυσίγγια κρότου.

Από τη έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος μετέφερε τα ναρκωτικά κατ’ εντολή των δύο συνεργών του, ενός 30χρονου Έλληνα που αναζητείται και ενός 38χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ως μέλους εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών και για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ο 38χρονος συνελήφθη σε ένα σπίτι όπου οι δράστες έκρυβαν τα ναρκωτικά και ερευνήθηκε από εκπαιδευμένο σκύλο, ο οποίος ξετρύπωσε ακόμη δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 5,8 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ένα κινητό και 50 ευρώ. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.