ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Kαταψηφίζουμε την κυβέρνηση»

Μαυρωτάς: Επεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση του Αμυρά

Την έκπληξη των βουλευτών του Ποταμιού για την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, που είχε ως αποτέλεσμα τη διάλυσή της, επανέλαβε σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Μαυρωτάς.

«Το κακό, ότι την Πέμπτη που είχαμε το πολιτικό συμβούλιο και τα είχαμε βάλει όλα κάτω, είχαμε διατυπώσει όλοι τις απόψεις μας και το μόνο συμπέρασμα που έχει βγει είναι ότι συνεχίζουμε», σημείωσε, για να προσθέσει ότι, «έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση του Γιώργου και η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού».

Κληθείς να απαντήσει στο τι θα κάνουν οι τρεις βουλευτές του Ποταμιού στην περίπτωση που κατατεθεί πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε πως θα κάνουν ό,τι είχαν κάνει και τον περασμένο Ιούνιο, δηλαδή:«καταψηφίζουμε την κυβέρνηση».

«Η στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν σημαίνει στήριξη στην κυβέρνηση», ξεκαθάρισε, για να σημειώσει ότι, «επειδή πρόσφατα πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, που δεν είναι σαν το φρέσκο γάλα που λήγει σε δυο μέρες, έχουμε πει ότι μπορεί να στηρίζουμε την Συμφωνία, όμως δεν στηρίζουμε τις τζάμπα μαγκιές».

«Προσανατολιζόμαστε στη θετική ψήφο, αλλά όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους», κατέληξε.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.