ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας»

Μαυρωτάς: «Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι θετική και πρέπει να την ψηφίσουμε»

«Δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε σήμερα ο  βουλευτής και αντιπρόεδρος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 fm, λίγες ώρες πριν τη ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, ο Γιώργος Μαυρωτάς σημείωσε πως «η στάση του Ποταμιού γενικά είναι πως η συμφωνία είναι επωφελής και πρέπει να την ψηφίσουμε, να τη στηρίξουμε. Η θετική προδιάθεση προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει».

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε ότι η πλειοψηφία του Ποταμιού θεωρεί θετικό το περιεχόμενο της Συμφωνίας, ωστόσο είπε ότι το πολιτικό πλαίσιο που γίνεται η συζήτηση έχει αλλάξει με ευθύνη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

«Εμας δεν μας ενδιαφέρει η μακροημέρευση της κυβέρνησης αλλά το συμφέρον της χώρας. Το Ποτάμι δεν είναι ο μπουφές της κυβέρνησης για να επιλέγει η κυβέρνηση όποτε θέλει. Όλα τα δεδομένα είναι στο τραπέζι.  Οι αυριανές μας αποφάσεις δεν θα επηρεαστούν από τις σημερινές εξελίξεις. Τα έχουμε αποσυνδέσει αυτά τα δύο πράγματα. Θα ήταν χρήσιμο βέβαια, για τη συνοχή του κόμματος μια κοινή θέση. Εμείς συζητάμε για το πώς μπορούμε να στηρίξουμε τη συμφωνία. Δεν υπάρχει πικρία για την στήριξη Δανέλλη στην κυβέρνηση», υπογράμμισε.

Κατέληξε, λέγοντας: «Προέχει το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης σήμερα από την κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.