ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε φωτογραφίες

O στρατός ξηράς έκανε βολές σε όλη την Ελλάδα

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τη διεξαγωγή ημερήσιων και νυχτερινών βολών από μονάδες του στρατού ξηράς που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα.

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των σχηματισμών, το προσωπικό του στρατού ξηράς σε ολόκληρη τη χώρα πραγματοποίησε ημερήσιες και νυχτερινές βολές, με τον ατομικό οπλισμό, τα μέσα, και τα οπλικά συστήματα των μονάδων του.

Με μότο το απόφθεγμα του Φλάβιου Βεγέτιου, «αν θέλεις ειρήνη, να προετοιμάζεσαι για πόλεμο», η εκπαίδευση είναι διαρκής.

Η άριστη οργάνωση και διεξαγωγή των βολών καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και εκπαίδευσης, το ηθικό, τη διαθεσιμότητα των μέσων καθώς και την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα του έμψυχου δυναμικού του στρατού ξηράς, ως μια ισχυρή δύναμη αποτροπής.

«Η επιχειρησιακή λειτουργία του στρατού ξηράς παράγει αποτροπή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείου Στρατού.

Δείτε φωτογραφίεςarmy1army2army3army4army5army6army7army8army9army10army11army12army13army14army15army16army17army18army19army20army21

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.