ASTRO-MATRIX

Και σε ποια με... το γάντι του μποξ

Σε ποια ζώδια θα φερθεί με το γάντι ο Φεβρουάριος

Κριός

OΑρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 14/2 (γιορτάζει κάποιος άγιος εκείνη την ημέρα;) σε καλεί να συγκεντρώσεις το πάθος σου σε ένα στόχο/σύντροφο/καημό. Μη σπαταλάς χρόνο πάνω από σπασμένα γυαλιά. Ο δεύτερος μήνας του χρόνου σε κάνει πιο οργανωτική και σου μαθαίνει να συνεργάζεσαι αν τον αφήσεις.

Ταύρος

Βλέπεις αυτόν/αυτήν εκεί απέναντι που σου κλείνει το μάτι; Καινούρια γνωριμία ή χρόνιο απωθημένο παίρνει θάρρος από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και κάνει κίνηση προς το μέρος σου. Πύργος απειλεί βασίλισσα. Θα ενδώσεις ή θα βουτήξεις με το κεφάλι στα επαγγελματικά αδιέξοδα; Ο Φεβρουάριος σε καλεί να τολμήσεις.

Δίδυμοι

Το να λέει κανείς ότι οι Δίδυμοι είναι ανήσυχοι είναι σαν να λέει ότι πάει στην Όντρεϊ Χέπμπορν το Givenchy, αλλά καμιά φορά τα αυτονόητα χρειάζεται να επισημανθούν, ειδικά όταν ο Δίας από τον Τοξότη λούζει το ζώδιό σου με τύχη, δύναμη, αλλά και διάθεση για υπερβολή. Η εγκράτεια σου δίνει το χέρι. Θα το πάρεις;

Καρκίνος

Το σπίτι σου δεν είναι η δουλειά σου και η δουλειά σου δεν είναι το σπίτι σου. Η τρυφερότητα με την οποία αγκαλιάζεις αυτούς τους δύο τομείς της ζωής σου πρέπει να βρει όρια. Η πίεση στη δουλειά συνεχίζεται, αλλά στα τέλη της χρονιάς θα ανέβεις στο πρώτο σκαλί. Το ζήτημα είναι να υπάρχει και κάποιος για να πανηγυρίσετε μαζί το χρυσό.

Λέων 

Ξέρεις ότι δεν φτάνει να είσαι Λέων, πρέπει και να φαίνεσαι. Λουσμένη στο φως της Αφροδίτης που βρισκόταν στον Τοξότη μέχρι τις 4/2, διανύεις τον Φεβρουάριο με την πιο εντυπωσιακή χαίτη (καριέρα, σύντροφο, φυσική κατάσταση). Ωστόσο πρέπει να μαζέψεις δυνάμεις για τον επόμενο μήνα, που ο Ουρανός κάνει την εμφάνισή του στον Ταύρο και σου κουνάει το κόκκινο μαντίλι της πρόκλησης.

Παρθένος

Τα όνειρά σου είναι φίλοι σου, οι ψευδαισθήσεις όχι, ειδικά όταν τα σχέδιά σου ετοιμάζονται να απογειωθούν και οι ψευδαισθήσεις τα κρατούν σαν βαρίδια στο έδαφος. Ασε στην άκρη την εργασιομανία σου και αφοσιώσου σε αυτό που επιθυμείς: είναι άνθρωπος; Αγκάλιασέ τον με αγάπη. Είναι project; Δώσε του όλη σου την προσοχή.

Ζυγός 

Τα προβλήματα των άλλων (συντρόφων, συγγενών) σε απασχολούν περισσότερο από τα δικά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει σταματήσει να σε πιέζει η καθημερινότητα (φταίει ο Πλούτωνας που έχει θρονιαστεί βλοσυρός στον Αιγόκερω). Αλλαξε πρώτα εσύ για να αλλάξουν όλα γύρω σου και μην υποκύπτεις σε μια ανεξήγητη τάση να υπερβάλλεις.

Σκορπιός 

Είσαι με το δάχτυλο πάνω από το κόκκινο κουμπί ενώ ένας άνθρωπος με κύρος στη ζωή σου (σύντροφος/εργοδότης/ γονιός) σου φωνάζει «πάτησέ το να ησυχάσουμε». Οχι, αγαπητή drama queen, μην το πατήσεις. Η άνοιξη φέρνει όλα τα καλά και αν κάνεις υπομονή ως τον Μάιο, και τα ωραία ταξίδια.

Τοξότης 

Είναι ο Δίας και η Αφροδίτη στον Τοξότη, λένε, αλλά εσύ δεν έχεις σήμα, δεν ακούς τη συμπαντική αγάπη. Κάνε restart συσκευής, θα δεις, όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Ο Αρης στον Κριό σε κάνει πιο δημοφιλή και από τον Αλφόνσο Κουαρόν σε λίστα με υποψηφίους για βραβείο σκηνοθεσίας.

Αιγόκερως

Τι έχουμε εδώ; Λίγο γκρίνια, καθόλου κρασί και πουθενά το αγόρι σου; Εχεις δύο φίλους, την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (4/2-1/3) και τον Αρη στον Ταύρο (από τις 14/2), που θα σου χαρίσουν ενέργεια, δύναμη και τύχη στα επαγγελματικά, ειδικά αν προσέξεις τις συμμαχίες σου. Τι, επιθυμείς να σε αγαπάνε; Πάρε χαρτάκι και βγες από τη comfort zone σου.

Υδροχόος

Θέλεις ή δεν θέλεις; Με αυτό το δίλημμα θα πορευτείς όλο το μήνα των γενεθλίων σου, φίλη Υδροχόε. Και ίσως να πάρεις τη βοήθεια του κοινού και του Αρη στον Ταύρο (από τις 14/2 και μετά), αλλά η πίεση παραμένει. Πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα αντί να βασανίζεσαι αν η ζύμη στην πίτσα θα είναι crispy ή philadelphia.

Ιχθύες 

Παιδιά του Ποσειδώνα, ευαίσθητα και συνεσταλμένα, δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως δεν έχετε και μια άλλη πλευρά, γιατί παιδιά της θάλασσας είναι οι μαρίδες, παιδιά της είναι και οι καρχαρίες. Το κομμάτι του εαυτού σας που θα λάμψει αυτό το μήνα θα είναι το κλειστό όστρακο. Αυτό που ετοιμάζει υπομονετικά το μαργαριτάρι. Αποκαλυπτήρια την άνοιξη με τον Αρη στους Διδύμους.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.