ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΑΠ

ΤΖΟΚΕΡ: Δείτε ποια περιοχή της Ελλάδας είναι η πιο τυχερή

Η Αττική αναδείχθηκε ως η «χρυσή περιοχή» για το Τζόκερ το 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα, στην πρώτη κατηγορία υπήρξαν 11 νικητές από την Αττική, 4 από τη Θεσσαλονίκη, ενώ από ένα μεγάλο νικητή είχαν οι νομοί Ξάνθης, Λαρίσης, Δωδεκανήσου, Ηλείας, Γρεβενών, Τρικάλων, Κυκλάδων και Μεσσηνίας.

Παράλληλα, το σερί φαίνεται ότι συνεχίζεται, καθώς το τυχερό δελτίο του πρώτου τζακ ποτ της νέας χρονιάς που κέρδισε 1,2 εκατ. ευρώ συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στο Παγκράτι.

«Ήταν μεγάλη χαρά να βρεθεί στο πρακτορείο μας ο πρώτος τυχερός ή τυχερή της χρονιάς στο Τζόκερ» δήλωσε η Μαρία Κούκου, ιδιοκτήτρια του πρακτορείου στο Παγκράτι, που διευκρίνισε ότι ο τυχερός, που δεν έχει εμφανιστεί, έπαιξε δελτίο με μόλις 3 ευρώ.

«Το τζόκερ είναι από τα παιχνίδια που αγαπάνε οι πελάτες. Υπάρχει αυξημένη κίνηση όταν έχουμε τζακ ποτ, γιατί το δέλεαρ των χρημάτων είναι μεγαλύτερο, πρόσθεσε.

Κέρδη 120 εκατ. ευρώ μέσα στο 2018

Για το 2018, το παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοίρασε συνολικά κέρδη ύψους 119.881.290 εκατ. ευρώ. Ο κόσμος με τη σειρά του παρέμεινε πιστός στα ραντεβού των δύο εβδομαδιαίων κληρώσεων συμπληρώνοντας συνολικά περισσότερες από 484 εκατομμύρια στήλες.

«Το αξιοσημείωτο της χρονιάς, είναι ότι η «θεά τύχη» φρόντισε τα μεγάλα κέρδη της πρώτης κατηγορίας του ΤΖΟΚΕΡ να μοιραστούν σε περισσότερο κόσμο. 27 υπερτυχεροί, οι περισσότεροι της τελευταίας πενταετίας, μοιράστηκαν κέρδη ύψους 62.669.410 εκατ. Ευρώ», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.