LIFESTYLE

Aπόδειξη εκλέπτυνσης και ευφυΐας

Γιατί οι γυναίκες αγαπούν τους ευγενικούς άνδρες

Υπάρχει κάποιος αστικός μύθος που θέλει τις γυναίκες να προτιμούν τα «κακά» παιδιά. Ωστόσο, όπως μια νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει το μύθο! Πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Βόρειου Τέξας, στην οποία συμμετείχαν 459 φοιτητές, έδειξε ότι οι νέοι ήταν πιο ικανοποιημένοι από την σχέση τους και πιο αφοσιωμένοι σ’ αυτήν, αν θεωρούσαν τον σύντροφό τους ευγενικό, ταπεινό και συνεσταλμένο, ακόμα και τον έπιαναν να απιστεί. Σύμφωνα μάλιστα με τα συμπεράσματα της έρευνας οι γυναίκες θεωρούν ότι η ανδρική ευγένεια είναι επιπλέον δείγμα εκλέπτυνσης και ευφυΐας.

Επίσης, μια δεύτερη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τα Πανεπιστήμια του Nottingham και του Liverpool John Moores, έδειξαν ότι και τα δύο φύλα βρήκαν πιο ελκυστικούς ως πιθανούς μακροχρόνιους συντρόφους τους, εκείνους και εκείνες που είχαν επενδύσει σε πράξεις αλτρουισμού.Όσον αφορά τη σχέση τους με τη γυναίκα, εδώ τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Οι έρευνες έδειξαν ότι οι γυναίκες προτιμούν τους gentlemen επειδή είναι και είναι μονογαμικοί.

Πάντως, αν και οι έρευνες δείχνουν ότι τα «καλά» παιδιά κερδίζουν στον έρωτα, από την άλλη φαίνεται να χάνουν στον επαγγελματικό στίβο, λαμβάνοντας χαμηλότερους μισθούς από τους λιγότερο συγκαταβατικούς συναδέλφους τους.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.