ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε το βίντεο

Κακοποίηση 12χρονου στου Ζωγράφου: «Αν ξανασυμβεί με ενημερώνεις» σοκάρει η αδιαφορία του διευθυντή

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της μητέρας και του πατέρα του 12χρονου μαθητή που, όπως καταγγέλλουν, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης μέσα στο σχολείο.

Συγκεκριμένα χτες, Τρίτη, το υπουργείο Παιδείας μετά την καταγγελία των γονέων στον ANT1 διέταξε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Το υπουργείο εξέφρασε παράλληλα τον αποτροπιασμό του τονίζοντας ότι «φαινόμενα αυτού του είδους μόνο ως εγκληματικές πράξεις πρέπει να αντιμετωπίζονται, απέναντι στις οποίες δεν μπορεί να υπάρχει η παραμικρή ανοχή».

Η μητέρα μίλησε ξανά χτες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 χτες περιγράφοντας την αδιαφορία τόσο των καθηγητών, όσου και του διευθυντή.

«Το παιδί έκανε προσπάθεια και μίλησε με έναν καθηγητή που του είπε να απευθυνθεί στον διευθυντή που του είπε "πήγαινε στην τάξη σου και αν ξαναγίνει με ενημερώνεις". Το παιδί επίσης ζήτησε να πάρει τηλέφωνο τη μαμά του και η απάντηση ήταν "δεν χρειάζεται" αναφέρει η μητέρα του μαθητή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 12χρονου τόνισε πως δεν είναι το πρώτο περιστατικό στο συγκεκριμένο σχολείο, καθώς και ο άλλος τους γιος είχε υποστεί μπούλινγκ.

«Δεν είναι το πρώτο περιστατικό στο συγκεκριμένο σχολείο. Έχουμε και με τον μεγαλύτερό μας γιο όχι ακριβώς αντίστοιχα περιστατικά σε τέτοια σοβαρότητα, αλλά και πριν από 3 μήνες ο μεγάλος μας γιος υπέστη μπούλινγκ», ανέφερε ο πατέρας του 12χρονου.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου είπε στον ΑΝΤ1 ότι ερευνάται το ζήτημα από τους θεσμικούς φορείς και απαίτησε να φύγουν οι δημοσιογράφοι από το σχολείο. Ωστόσο, ομάδα μαθητών προπηλάκισε τους δημοσιογράφους με χυδαιότητα παρουσία του διευθυντή κι εκείνος δεν αντέδρασε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.