ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Καμμένος: Δεν απείλησα ποτέ τον Νικολόπουλo - Αυτά τα sms του έστειλα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Νικολόπουλου που μίλησε για εκβιασμούς που δέχεται, από τον Πάνο Καμμένο με sms.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ φαίνεται ότι είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με τον κύριο Νικολόπουλο, προειδοποιώντας τον ότι έχει στην κατοχή του αποδείξεις που συνδέσουν τον ανεξάρτητο βουλευτή με συγκεκριμένες ιστοσελίδες, οι οποίες λάμβαναν κρατική επιχορήγηση. Λεπτομερή απάντηση για όλα τα παραπάνω αναμένεται να δώσει ο Πανος Καμμενος από το βήμα της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, χωρίς ωστόσο να παραδώσει την έδρα του.

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα τα SMS για να αποκαλυφθεί - όπως σημειώνει - το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα λίγο μετα τις 12 το μεσημέρι ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος είχε μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να καταγγελέι εκβιασμό και να καταθέσει στοιχεία σχετικά με την καταγγελία του.

O κ.Νικολόπουλος πήγε στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και αποχώρησε στη μιάμιση, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Όπως λένε  στυνομικές πηγές  στο protothema.gr, ο κ. Νικολόπουλος καταγγέλλει ότι δέχεται πιέσεις και εκβιασμό και μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές θα προσκομίσει και σχετικά στοιχεία στους αξιωματικούς που θα χειριστούν την υπόθεση.  Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως η περίεργη καταγγελία του κ.Νικολόπουλου αφορά τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Νικολόπουλος επικαλέστηκε sms που υποστήριξε ότι έλαβε από τον Πάνο Καμμένο, τα οποία έχουν εκβιαστικό περιεχόμενο, προκειμένου είτε να επανενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, είτε να παραιτηθεί, παραδίδοντας την έδρα στον πρώτο επιλαχόντα των ΑΝΕΛ στην Αχαϊα, σώζωντας και στις δύο περιπτώσεις την κοινοβουλευτική ομάδα του πρώην υπουργού Άμυνας από τη διάλυση.

Η δικογραφία που σχηματίζεται μετά τις καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή θα αποσταλεί αρμοδίως στη Δικαιοσύνη για να πράξει τα δέοντα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.