ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πήγαινε στη Μαλαισία

Αεροπλάνο γύρισε πίσω επειδή επιβάτης ξέχασε το μωρό της στο αεροδρόμιο

Αεροπλάνο που είχε προορισμό τη Μαλαισία αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία, καθώς μια επιβάτης συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το μωρό της στο αεροδρόμιο.

Όταν επιβάτης πληροφόρησε το πλήρωμα για τη σοβαρή αμέλειά της, ο πιλότος στη διαδρομή για την Κουάλα Λουμπούρ διατύπωσε το ασυνήθιστο αίτημα να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Τζέντα αμέσως μετά την απογείωση.

Σύμφωνα με τον Guardian, έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου ακούγεται ο πιλότος να επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου σχετικά με το μάλλον ασυνήθιστο περιστατικό και να ζητάει την άδεια να επιστρέψει.

«Ο Θεός να είναι μαζί μας. Μπορούμε να επιστρέψουμε;» ρώτησε ο πιλότος. Το περιστατικό, που είναι μάλλον πρωτοφανές για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, προκάλεσε σύγχυση στον χειριστή και ακούγεται να συζητάει με άλλους για την κατάλληλη αντιμετώπιση.

«Η πτήση ζητάει να επιστρέψει» είπε σε έναν συνάδελφό του. «Επιβάτης ξέχασε το μωρό της στην αίθουσα αναμονής, το κακόμοιρο».

Ο πιλότος ακούγεται να επαναλαμβάνει στον χειριστή: «Σας είπα, μια μητέρα ξέχασε το μωρό της στο αεροδρόμιο και αρνείται να συνεχίσει την πτήση».

Μετά από μία μικρή παύση, δόθηκε έγκριση στην πτήση να επιστρέψει. «Εντάξει μπορείτε να γυρίσετε. Αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο για εμάς».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.