ASTRO-MATRIX

Προβλέψεις Ζωδίων

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς από 5 έως και 28 Μαρτίου

Καλωσορίζουμε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης με επικοινωνιακές ατασθαλίες, αφού το διάστημα 5-28 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, δεν θα λείψουν οι συγχύσεις, τα μπερδέματα, η αφηρημάδα, η απροσεξία και οι καθυστερήσεις, που θα προκαλέσουν επικοινωνιακό χάος στην καθημερινότητά μας.

Εκτός από τα επικοινωνιακά ευτράπελα όμως θα υπάρξουν και σημαντικές αναθεωρήσεις, αλλά και επανασυνδέσεις σχέσεων, φιλικών και αισθηματικών. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.  Ευκαιρίες επανασυνδέσεων θα έχουν οι Ιχθείς, Παρθένοι, Σκορπιοί του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Οικονομικές αστάθειες θα έχουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Κριός

Το διάστημα αυτό συχνά αισθάνεσαι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι απαραίτητο να εξελιχθούν και να ολοκληρωθούν, αλλά μόνιμα υπάρχει ένα εμπόδιο που σε κρατά πίσω.  Με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθείς, συχνά θα νιώσεις ότι είσαι ο «θεατής» συμβάντων που εξελίσσονται γύρω σου, βιώνοντας τις καθυστερήσεις, τις αναβολές και τις ματαιώσεις πιο προσωπικά, αναζητώντας σε βάθος τι μπορεί να φταίει. Θα είσαι αρκετά πιο εσωστρεφής, αναλογιζόμενος καταστάσεις του παρελθόντος ή και κάνοντας μία μορφή απολογισμού. Το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου, συχνά θα σου προκαλεί νευρικότητα και καχυποψία, σημαντικό είναι λοιπόν να προσέχεις περισσότερο ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου ή όλα αυτά που εσύ ο ίδιος δεν θέλεις να αποκαλυφθούν. Ασυνείδητες σκέψεις, γίνονται η αιτία να εκφράζεις φόβο, ανασφάλεια, ανησυχία. Εμπιστέψου αυτό το διάστημα το ένστικτό σου το οποίο θα αποτελέσει τον πιο σωστό οδηγό για  πιο ήρεμες μέρες.

Ταύρος

Το διάστημα του Μαρτίου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Ιχθύ, χαρακτηρίζεται ασταθές και μπερδεμένο για τις φιλικές σου επαφές. Σημαντικό είναι να παρατηρήσεις και να μπορέσεις να διακρίνεις ποιους φίλους μπορείς πραγματικά να εμπιστευτείς  και από ποιους πρέπει να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας. Οι παρεξηγήσεις, οι συγχύσεις και τα μπερδέματα δεν θα λείψουν αυτό το διάστημα από τις επικοινωνίες με τα φιλικά σου πρόσωπα. Θα χρειαστεί όμως να είσαι και πιο συγκρατημένος (και λιγότερο αυθόρμητος) σε συλλογικές δραστηριότητες, σε λόγια και συζητήσεις με ομάδες ανθρώπων. Η καθυστέρηση και η σύγχυση στην εκπλήρωση κάποιων προσδοκιών είναι αναμενόμενη αυτή την περίοδο, καλό είναι να μην μπλέκεσαι σε χαώδης σκέψεις του τύπου: τι θα γινόταν εάν κλπ. Στα θετικά νέα αυτής της περιόδου, είναι ότι έρχεσαι και σε επαφή / επικοινωνία με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό.

Δίδυμος

Η πορεία του Ερμή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, αφού είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, τις περιόδους λοιπόν που κινείται φαινομενικά ανάδρομος κυριαρχεί πολύ έντονα η επικοινωνιακή αταξία. Αυτή τη φορά την επιρροή του θα την νιώσεις στον τομέα της καριέρας και των στόχων που έχεις θέσει για την πορεία και το μέλλον σου! Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα πρέπει να συγκρατήσεις την επιπολαιότητα, την βιασύνη ακολουθώντας ένα σταθερό και συγκροτημένο πλάνο.  Επαγγελματικά σχέδια βρίσκονται στον κυκλώνα των καθυστερήσεων, συγχύσεων, αναβολών, όμως εδώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η δική σου διαχείριση. Διαφύλαξε το όνομά σου, αποφεύγοντας την εμπλοκή σου σε λάθη, αμέλειες, μπερδέματα ή και συζητήσεις που εντέλει μπορούν να βλάψουν την φήμη σου! Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικά επαγγελματικά ξεκινήματα, ενώ θυμήσου ότι στόχοι που θα θέσεις αυτή την περίοδο, δεν θα είναι  και τόσο ξεκάθαροι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτάσουν στο στάδιο της ολοκλήρωσης τους.

Καρκίνος

Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ιχθύ από τις 5-28 Μαρτίου 2019. Ποια θα είναι όμως η επιρροή του;;; Συχνά θα καταβάλλεσαι από απαισιοδοξία γιατί θα τρυπώνουν στο μυαλό σου σκέψεις, που οι ρίζες τους βρίσκονται στο παρελθόν. Οι σκέψεις αυτές δεν θα χαρακτηρίζονται πάντα από ρεαλισμό, ενώ η υπερβολή δεν θα σε βοηθά στην διαχείρισή τους. Το διάστημα αυτό,  είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με νομικά έγγραφα για υποθέσεις του παρελθόντος και να συγχυστείς. Σημαντικό όμως είναι από την πλευρά σου να αποφύγεις για την ώρα υπογραφές συμφωνητικών, ενάρξεις νέων επιχειρήσεων ή μεγάλων σχεδίων που κάνεις. Υποθέσεις που αφορούν την εκπαίδευση, τα ταξίδια, την τεχνολογία, εξελίσσονται με αναποδιές και μπελάδες και χρειάζονται αυτοπειθαρχία και οργάνωση από την πλευρά σου! Επικοινωνίες ή και συναντήσεις με άτομα που λείπουν μακριά, ή που είχες καιρό να συναντήσεις, θα σου δώσουν χαρά. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο την περίοδο αυτή μπορείς να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις υπό ένα διαφορετικό πρίσμα  αλλά και να αναγνωρίσεις ποια είναι η βαθύτερη αιτία πίσω από την καθυστέρηση ή και την απογοήτευση που βιώνεις για την εκπλήρωση κάποιων μεγάλων σχεδίων της ζωής σου!

Λέων

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Ιχθύ θα είναι οικονομική αλλά και ψυχολογική. Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιες είναι οι τάσεις αυτής της περιόδου! Χρέη του παρελθόντος, απαιτούν αμέσως τώρα την άμεση διευθέτησή τους, όμως δείξε την προσοχή σου στις διευθετήσεις που τώρα θα γίνουν, γιατί δεν θα σε συμφέρουν ή θα έχουν «κρυφούς» όρους τους οποίους αν τώρα παραβλέψεις, θα το μετανιώσεις λίγο αργότερα. Το διάστημα αυτό, δεν είναι ιδανική για την μίσθωση ενός ακινήτου, για μία επένδυση ή ακόμα και για δανεισμό. Οι γραφειοκρατικές συγχύσεις και τα μπερδέματα θα σου προκαλέσουν ένταση. Φόβοι και ανασφάλειες του παρελθόντος, έρχονται και πάλι στην επιφάνεια, ενώ οι κρυφές  και σκοτεινές σκέψεις θα σε κάνουν συχνά να κλείνεσαι στον εαυτό σου!

Παρθένος

Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, δηλαδή το ζώδιο του Ιχθύ, επηρεάζοντας από τις 5-28 Μαρτίου 2019 τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου! Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς πρέπει να παραμείνεις ρεαλιστής αλλά και ψύχραιμος αποφεύγοντας την όποια σημαντική αλλαγή, η οποία θα αναθεωρηθεί λίγο αργότερα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι πολύ πιθανό η  επανασύνδεση με ένα άτομο που ήσουν σε σχέση στο παρελθόν. Πριν βιαστείς να κρίνεις καταστάσεις, να βγάλεις συμπεράσματα ή να δεσμευτείς πιο ουσιαστικά με το λόγο σου, θυμήσου ότι κάποια πράγματα  δεν θα είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται. Παρεξηγήσεις, συγχύσεις, ασυνέπειες και μπερδέματα στην ροή και  των επαγγελματικών συνεργασιών σου είναι αναμενόμενες. Προσπάθησε να μην μπλέκεις σε ατέρμονες συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά και μην περιμένεις ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείς να  έχεις ξεκάθαρες απαντήσεις από τα άτομα που συνδέεσαι στενά.

Ζυγός

Η Ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ιχθύ αναμένεται να προκαλέσει σύγχυση, μπέρδεμα και καθυστέρηση στην ροή της καθημερινότητάς σου, της εργασίας σου, των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει. Όσο καλό πρόγραμμα και να κάνεις στις δραστηριότητές σου, τα δυσάρεστα ξαφνιάσματα ή και αναβολές θα σε βγάζουν εκτός χρόνου, για το λόγο αυτό διατήρησε πάντα εναλλακτικές. Η ροή της καθημερινότητας αλλά και της εργασίας είναι αργή, γεγονός που θα σου προκαλεί ανησυχία, η οποία ωστόσο θα σε οδηγήσει στον αναλογισμό τι φταίει και τι πρέπει να αλλάξεις στην πορεία σου, προκειμένου όλα να μπουν σε ένα καλύτερο ρυθμό! Πιθανές αδιαθεσίες λόγω απροσεξίας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είναι ιδανική στιγμή για εξετάσεις / επεμβάσεις ιατρικές, αλλά ούτε και για έναρξη διατροφής ή προγράμματος εκγύμνασης (δεν θα τηρηθεί συνέπεια). Λίγο παραπάνω προσοχή στα κατοικίδια του σπιτιού!

Σκορπιός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ιχθύ, θα σε φέρει σε μία διαδικασία αναθεωρήσεων των βαθύτερων «θέλω» σου ενώ δεν θα λείψουν και οι δεύτερες σκέψεις που θα αφορούν την πορεία της αισθηματικής σου ζωής. Οι ρομαντικές στιγμές θα έχουν άρωμα παρελθόντος και οι ερωτικές εξομολογήσεις που θα γίνουν τώρα θα έχουν χαρακτήρα μυθιστορηματικό. Η θετική πλευρά αυτής της περιόδου είναι ότι μπορείς να εκφράσεις επιθυμίες που είχες εδώ και καιρό μέσα σου, να πραγματοποιήσεις μία επανασύνδεση ή να έχεις μία επικοινωνία με άτομο του ερωτικού παρελθόντος. Η αρνητική πλευρά είναι ότι οι καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρες γεγονός που θα σε κάνει να βρίσκεσαι σε διλήμματα. Εκτός από τον τομέα των αισθηματικών, με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Ιχθύ, θα χρειαστεί να συγκρατήσεις την τόλμη για  τα μεγαλόπνοα επιχειρηματικά / εμπορικά / δημιουργικά σου  σχέδια. Κατέγραψε τις ιδέες σου – που πράγματι αυτή την περίοδο θα είναι εμπνευσμένες, άφησε για λίγο αργότερα όμως τις σημαντικές νέες ενάρξεις.

Τοξότης

Άλλα θέλω κι άλλα κάνω πώς να σου το πω έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ.... ναι ακριβώς αυτό είναι το άσμα που σου ταιριάζει από 5-28 Μαρτίου 2019, που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ. Συχνές συναισθηματικές εναλλαγές θα προκαλούν νευρικότητα στην καθημερινότητα, ενώ  συχνά συναισθηματικά ξεσπάσματα θα οφείλονται σε άλυτες παρελθοντικές καταστάσεις. Εκτός από την συναισθηματική κυκλοθυμία, η πορεία του ανάδρομου Ερμή θα επηρεάσει με συγχύσεις, παρεξηγήσεις και αναποδιές τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Χαρακτηριστικά θα είναι τα καβγαδάκια, οι  αντιθέσεις, οι ασυμφωνίες και η μουρμούρα με το πρόσωπο που συμβιώνεις ή με μέλη της οικογένειας, Καλό είναι να αποφύγεις από την πλευρά σου την υπερβολή που θα σε οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Επιπλέον, δείξε περισσότερη μέριμνα σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια του σπιτιού, ενώ κάποιες αναποδιές ή και ζημιές συσκευών θα προκαλέσουν ένταση!

Αιγόκερως

Η περίοδος των αναθεωρήσεων και των δεύτερων σκέψεων ξεκινά για σένα Αιγόκερω από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου, όπου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ συχνά θα γίνει η αιτία να έρθουν στο μυαλό θύμησες του χθες αλλά και να υπάρξουν οι επικοινωνίες εκείνες που φέρνουν στο παρόν σου, το παρελθόν. Ειδήσεις και τηλεφωνήματα από άτομα που είχες να ακούσεις ή και να δεις καιρό, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Σε αυτή την χρονική περίοδο όμως  είναι σημαντικό να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια, τις σημαντικές αποφάσεις ζωής, τις δεσμεύσεις (που δεν θα καταφέρεις να τηρήσεις), όμως αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό και τα λόγια που θα ακούς από το περιβάλλον σου για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και τα καβγαδάκια. Επιπλέον αυτό το διάστημα λειτούργησε προσεχτικά στην οδήγηση, στις μετακινήσεις σου, προστάτεψε την ασφάλεια του οχήματος και μην αμελείς μικρό – βλάβες.

Υδροχόος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ιχθύ, έρχεται για να φέρει ένα προσωρινό κύμα ανασφάλειας, αστάθειας και αβεβαιότητας, ιδιαίτερα για ζητήματα που συνδέονται με τα οικονομικά σου! Σε αυτό τον τομέα θα είναι κυρίαρχες οι καθυστερήσεις αλλά και οι αναποδιές  που θα πηγαίνουν πίσω τα προσωπικά σου σχέδια. Κάνε ένα καλύτερο πλάνο οικονομικής διαχείρισης για να μην ξεχάσεις πότε πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητές (μην μείνει απλήρωτος λογαριασμός και τρέχεις τελευταία στιγμή για να συνδέσεις πάλι το ρεύμα)! Επιπλέον συγκρατήσου και απόφυγε τις σημαντικές αγορές αυτό το διάστημα,  πρόσεξε περισσότερο το πορτοφόλι σου αλλά και την ασφάλεια των κεκτημένων σου! Θυμήσου ότι δεν είναι η ιδανική στιγμή για υπογραφές οικονομικών συμφωνητικών αλλά ούτε και για αποφάσεις / συζητήσεις που έχουν σημαντικό αντίκτυπο για την πορεία των οικονομικών σου!

Ιχθύς

Απροσεξίες, λάθη, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις αλλά και ζωηρή φαντασία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου για το ζώδιο σου αγαπητέ Ιχθύ. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο και οι ρυθμοί των επικοινωνιών σου γίνονται πιο αργοί, αναβλητικοί, πολλές φορές όμως και προβληματικοί! Την περίοδο που ανοίγεται μπροστά σου θα πρέπει αρκετές στιγμές να αναλογιστείς ότι δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, λόγια παρερμηνεύονται και διαψεύδονται, συζητήσεις διχάζουν, προβληματίζουν ή και δημιουργούν μία σύγχυση ή θολούρα που οδηγεί στην αδράνεια. Καθυστέρησε σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις, διαχειρίσου με ρεαλισμό επαφές και συζητήσεις, συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου που εντέλει θα σε εμπλέξει  και αξιοποίησε πιο δημιουργικά αυτή την περίοδο μελετώντας το παρελθόν, για να ορίσεις το μέλλον.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.