LIFESTYLE

Ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσεις ένα παιδί

Δέκα celebrities που έγιναν μητέρες μετά τα 40

Από τη Salma Hayek μέχρι την Christie Brinkley οι παρακάτω a list celebrities έγιναν μητέρες αφού είχαν κλείσει τα σαράντα τους.

1. Julianne Moore

Η Julianne Moore γέννησε το γιο της Cale στα 36 της ενώ την κόρη της Liv, όταν ήταν 41 ετών δηλαδή το 2002.

2. Naomi Watts

Η ηθοποιός έχει δυο γιους, το Sasha και τον Kai τους οποίους γέννησε στα 39 και τα 40 της χρόνια.

3. Halle Berry

Η Halle έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί τη Nahla στα 41 και το γιο της Maceo στα 47 της χρόνια μια εγκυμοσύνη που έχει αποκαλέσει “έκπληξη”.

4. Susan Sarandon

Η κόρη της Susan, Eva Amurri γεννήθηκε το 1985 και ήταν καρπός του έρωτά της με τον Ιταλό σκηνοθέτη Franco Amurri. Μερικά χρόνια αργότερα, η ηθοποιός έκανε άλλα δυο παιδιά τους γιους της Jack και Miles με τον Τim Robbins όταν εκείνη ήταν 42 και 45 ετών αντίστοιχα.

5. Νicole Kidman

Mετά από ένα εξωμήτριο που είχε στα 20s της πίστευε πως μετά το γάμο της με τον Keith Urban δε θα μπορούσε να συλλάβει φυσιολογικά: Διαψεύστηκε δυο φορές. Η Αυστραλέζα ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της Sunday Rose στα 41 και τη δεύτερη κόρη τους Faith Margaret, την απέκτησαν μέσω παρένθετης.

6. Brooke Shields

Η ηθοποιός της καρδιάς μας -βλέπε “Γαλάζια Λίμνη”- γέννησε την δεύτερη κόρη της Grier όταν ήταν 40 ετών.

7. Meryl Streep
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει τέσσερα παιδιά, το μικρότερο από τα οποία έφερε στον κόσμο το 1991, όταν ήταν δηλαδή 42.

8. Salma Hayek

Νόμιζε πως θα χρειαζόταν ιατρική βοήθεια για να μείνει έγκυος όμως τελικά τα κατάφερε εντελώς φυσιολογικά και η κόρη της Valentina γεννήθηκε όταν εκείνη ήταν 41.

9. Celine Dion
Στα 42 της χρόνια και μετά από πολλαπλές αποτυχημένες εξωσωματικές, η τραγουδίστρια γέννησε τα δίδυμα αγόρια της τον Eddy και το Nelson.

10. Eva Mendes
Έγινε πρώτη φορά μαμά στα 40 της όταν εκείνη και ο Ryan Gosling καλοσώρισαν την κόρη τους Esmeralda. Στα 42 της η Mendes ξαναέμεινε έγκυος και γέννησε την δεύτερη κόρη τους Amada.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.