ASTRO-MATRIX

Υπάρχουν ζώδια που λατρεύουν την οικογένεια

Ποια ζώδια είναι έτοιμα για γάμο και ποια είναι ορκισμένοι εργένηδες

Υπάρχουν ζώδια που λατρεύουν την οικογένεια, τη θαλπωρή και την σταθερότητα, υπάρχουν όμως και ζώδια που δε θα θυσίαζαν με τίποτα την ανεξαρτησία τους. Για αυτό εάν είστε σε σχέση με κάποιο από αυτά και πιστεύεται ότι σύντομα θα πάτε στο επόμενο βήμα, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε και να ξανασκεφτείτε τις επιλογές σας.

Υδροχόος

Άσχημα νέα για όσες βγαίνετε με κάποιον Υδροχόο επειδή δεν πρόκειται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι Υδροχόοι είναι κοινωνικοί και νοιάζονται για τις ανάγκες των άλλων με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται πολύ να αφιερωθούν σε ένα μοναδικό άτομο. Έχουν επίσης έναν γενικότερο φόβο να εκφράσουν τα συναισθήματα τους  οπότε είναι ακόμα πιο απίθανο να στεριώσουν σε μία σοβαρή σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, είναι το σύμβολο της συνεχούς περιπλάνησης. Δεν σταματά ποτέ τα ταξίδια και τον πειραματισμό, κατ’ επέκταση ο γάμος δεν είναι στα πλάνα του. Επειδή αγαπούν τον αυθορμητισμό και αναζητούν την περιπέτεια, δεν πρόκειται να δεσμευτούν εύκολα.

Παρθένος

Οι τελειομανείς Παρθένοι θα περάσουν από κόσκινο την σύντροφο τους και θα την αναγκάσουν να βελτιωθεί και να περάσει από πολλά τεστ μέχρι να προχωρήσουν στο γάμο. Έχουν την τάση να ακολουθούν το πλάνο τους και να αποφεύγουν αντιπερισπασμούς και ο γάμος πιθανότατα είναι ένας από αυτούς.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι κυνηγός. Γεμάτος όρεξη και ενέργεια, θα τρέξει όσο περισσότερο μακριά από το γάμο μπορεί για να ζήσει ελεύθερος και μάχιμος. Δεν έχουν την ικανότητα να ζήσουν χωρίς να έχουν πολλές «επιλογές» οπότε εάν ελπίζατε σε κάτι παραπάνω, ξεχάστε το.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς περνούν πολύ ώρα κάνοντας όνειρα για την υπέροχη οικογένεια που θα φτιάξουν, τον τέλειο τους γάμο και όλα αυτά τα ωραία. Όταν έρθει όμως η κρίσιμη ώρα, ζορίζονται να θυσιάσουν την ελευθερία τους.  Ετοιμαστείτε για κρίση πανικού λίγο πριν την εκκλησία.

Κριός

Ο Κριός δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα, είναι ο πιο σταθερός από όλους. Ο γάμος είναι μία ταιριαστή συνθήκη για αυτός αρκεί η σύντροφος του να αποδεχτεί την περηφάνια και τις ιδιοτροπίες του. Είναι ιδανικός σύντροφος και πολύ αγαπησιάρης.

Σκορπιός

Το πιο παθιασμένο ζώδιο του κύκλου είναι έτοιμο να παντρευτεί, να ορκιστεί, να εκφράσει με μανία την αγάπη του. Βέβαια, όλα αυτά σε περίπτωση που είναι απολύτως ερωτευμένος και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Για το Σκορπιό είναι όλα ή τίποτα, εάν σας ζητήσει να τον παντρευτείτε το εννοεί.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι παραδοσιακοί. Ντύνονται, συμπεριφέρονται και δομούν τις σχέσεις τους με βάση την παλιά σχολή, άρα ο γάμος είναι στους στόχους τους. Ο γάμος για αυτούς είναι σαν συμμαχία που θα πάει τη ζωή τους ένα βήμα μπροστά.

Λέων

Τα λιοντάρια αγαπούν το ρομάντζο και ελπίζουν σε ένα παραμυθένιο, ρομαντικό, μικρό γάμο. Νιώθουν ολοκληρωμένοι όταν αφιερώνουν όλη τους την αγάπη και προσοχή σε έναν άνθρωπο για αυτό και θα πούνε το ναι στην αγαπημένη τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι παρακαλάνε να τους αγαπήσετε. Επιθυμούν να σας προσέχουν, να σας φροντίζουν και να χτίσουν μαζί σας μια αγαπημένη οικογένεια. Εάν ξεπεράσετε το γεγονός ότι ίσως μοιάζουν λίγο «καημένοι» και σας πνίγουν με την αγάπη τους, να ξέρετε πως θα είναι ιδανικοί και πιστοί σύζυγοι.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι έτοιμος για γάμο. Είναι ισορροπημένοι και σίγουροι και η ημέρα του γάμου τους είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής τους. Απολαμβάνουν κάθε πλευρά της ζωής των παντρεμένων από τα καβγαδάκια και τη ρουτίνα μέχρι τις μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.