ΠΕΡΙΕΡΓΑ

...αν υποθέσουμε ότι υπάρχει

Αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά διαθέτει ο ιδανικός άνδρας

H αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ιδανικός άντρας, όπως δεν υπάρχει και κάτι ιδανικό σε αυτή τη ζωή. Όμως, επειδή μπροστά σε όλους αυτούς τους απογοητευτικούς τύπους που κυκλοφορούν εκεί έξω, προσπαθούμε να βρούμε ελπίδα, αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά τα οποία μας αρέσουν σε έναν άντρα:

Να είναι έξυπνος. Αυτό δεν είναι μόνο του, συνήθως συνοδεύεται κι από άλλα θετικά στοιχεία, δηλαδή, είναι επιτυχημένος, λύνει προβλήματα, μας προκαλεί θαυμασμό, αντιλαμβάνεται τις ανάγκες μας, έχει χιούμορ και γενικά όσο πιο υψηλό είναι το IQ του, τόσο περισσότερο ερεθίζει και εμάς εγκεφαλικά.

Να είναι ανοιχτόμυαλος. Ξέρετε, η μόρφωση και η καλλιέργεια βοηθούν τη σκέψη, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι που έχουν επίπεδο είναι άκρως συντηρητικοί. Ένας συντηρητικός με την κακή έννοια άντρας θα μας καταπιέσει, δεν θα μας αφήσει να ανοίξουμε τα φτερά μας και θα δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Μαζί του θέλουμε να εξελισσόμαστε όχι να μένουμε πίσω.

Να είναι γενναιόδωρος. Και στα συναισθήματα και στα αγαθά. Ο άντρας πρέπει να ξέρει να δίνει. Και πρέπει να ξέρει να ανταποδίδει. Αν έχουμε δίπλα μας έναν άντρα τσιγκούνη, μίζερο και κακομοίρη θα είμαστε δυστυχισμένες γιατί θα μας λείπουν πράγματα και αργά ή γρήγορα θα πάμε να τα αναζητήσουμε αλλού.

Και κάτι τελευταίο. Ο άντρας πρέπει να αρέσει σε εμάς. Όχι στις φίλες μας, ή στην οικογένειά μας. Εμάς πρέπει να γεμίζει, εμάς πρέπει να ερεθίζει, εμείς θα περάσουμε το χρόνο μας και ίσως τη ζωή μας μαζί του, κανείς άλλος. Γι αυτό καλό θα είναι να φροντίσουμε να μας ελκύει εμφανισιακά, να ταιριάζουμε στο σεξ και αν ψάχνουμε μια μονογαμική σχέση τότε να μπορεί να μας την προσφέρει. Ίσως αν ισχύουν όλα τα παραπάνω να μην απέχουμε τελικά πολύ από τον “ιδανικό άνδρα”.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.