ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στον News 24/7

Μπίστης: Μια από τις τρεις ψυχές του ΚΙΝΑΛ θέλει σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Για στελέχη του ΚΙΝΑΛ που βλέπουν θετικά την σύγκλιση του με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο σε συνέντευξή του ο Νίκος Μπίστης, εκ των πρωταγωνιστών της Γέφυρας, της ομάδας των κεντροαριστερών που συνεργάζονται με το κυβερνών κόμμα.

«Μία από τις τρεις ψυχές του ΚΙΝΑΛ μετά τις εκλογές θα εκφραστεί κοιτάζοντας προς τα αριστερά» προέβλεψε ο Νίκος Μπίστης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7.

Ο Νίκος Μπίστης που ήταν από τους ομιλητές στην εκδήλωση στο Γαλάτσι για την Προοδευτική Συμμαχία, εκτίμησε ακόμα ότι «υπάρχει κόσμος μέσα στο Κίνημα Αλλαγής ο οποίος θέλει τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου με τον ΣΥΡΙΖΑ στο επίκεντρο. Αν αύριο η Φώφη Γεννηματά δεν μιλά για απάτριδες και νεοκομμουνιστές ,θα μπορεί να υπάρξει συζήτηση κορυφής. Δείτε τι έπαθε με τον κ. Τίμερμανς. Τον κάλεσε στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ για να πει τα αντίθετα από τα οποία λέει η ίδια, μίλησε υπέρ των προοδευτικών συγκλίσεων».

Ο κ. Μπίστης δήλωσε ότι εμπιστεύεται τις προθέσεις του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι «είναι έξυπνος άνθρωπος».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Mε τις τρεις ψυχές τις δικες σου, δηλ. του γυρολόγου πολιτικού , του αγύρτη περιστασιολογου και του αμετανόητου καρεκλοκινηγου προς ίδιον συμφέρον , εμπλουτίζεις κύριε Μπίστη μου
    την γέφυρα σου προς τον Τσίπρα .!
    Μια γέφυρα που “ολημερίς την χτίζετε , την νύχτα γκρεμίζονταν “.

  2. Νικος 14:55 09/04/2019

    1 apo tis 3 theli na se faskelosi..vlax

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.