ΚΟΣΜΟΣ

Διαβάστε του λόγους!

Γιατί τα σεντόνια στα ξενοδοχεία είναι πάντα λευκά;

Σε όσα ξενοδοχεία κι αν έχετε επισκεφθεί στην πορεία της ζωής σας, από το πιο οικονομικό ως το πιο πολυτελές, θα έχετε παρατηρήσει ότι τα σεντόνια (και οι πετσέτες) είναι κατά κανόνα λευκά.

Ολα τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν λευκά σεντόνια και πετσέτες και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι΄ αυτό.

Ενας από τους λόγους είναι ότι τα λευκά σεντόνια πλένονται ευκολότερα και φθείρονται πιο αργά. Επίσης, είναι γνωστό ότι το λευκό ταιριάζει με όλα και κάνει τη διακόσμηση του δωματίου πιο εύκολη.

Οι διακοσμητές τονίζουν ότι το λευκό χρώμα ισοδυναμεί με την ηρεμία. Ενα κρεβάτι είναι το σήμα κατατεθέν σε ένα υπνοδωμάτιο μιας και είναι το μεγαλύτερο αντικείμενο στο χώρο.

Ετσι, αν τα σεντόνια είναι έντονα, ο χώρος μπορεί να δείχνει φορτωμένος, πράγμα που δεν βοηθάει στη χαλάρωση. Και στα ξενοδοχεία ο κυριότερος στόχος είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση.

Ωστόσο, ο κυριότερος λόγος που τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν λευκά σεντόνια είναι γιατί λερώνονται πολύ εύκολα. Ναι, καλά διαβάσατε.

Τα λευκά σεντόνια είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τα ξενοδοχεία να αποδείξουν ότι η καθαριότητα είναι η προτεραιότητά τους.

Οι πελάτες ενός ξενοδοχείου δεν θα ήθελαν με τίποτα να ξαπλώνουν σε σεντόνια που κρύβουν τους λεκέδες και έτσι τα λευκά σεντόνια είναι το ιδανικό χρώμα που φαίνονται αν είναι καθαρά.

Τα λευκά σεντόνια μπορούν να πλυθούν σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες και όλα τα μικρόβια να εξοντωθούν.

Τα λευκά σεντόνια σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου δημιουργούν μια απαράμιλλη αίσθηση καθαριότητας, κάτι που αναζητά ο πελάτης.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.